Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 612 / 187 / 0
Kilka godzin, powiedzmy trzy. Ciezko powiedziec, na mnie tianeptyna leczniczo dzialala tak jak kodeina w malych dawkach, zanim mialem tolerke. Raczej standardowe plus troche sero wybija. Minusem jest to, ze na tianeptyne z jakiegos powodu bardzo szybko rosnie tolerka, mnie sie tylko raz udalo tak ugrzac. Tzn. dalej po paczce-pol byloby fajnie, ale juz lajtowo, do posiedzenia, nie do noddow.
  • 66 / 2 / 0
Witam lekarz przepisał mi tianeptyne na zaburzenia depresyjne i lękowe w dawce 3x2tqbl czy to jest odpowiednia dawka nie za duża?
  • 612 / 187 / 0
Jest dobra, jak tak zapisał to tak bierz, nic Ci nie będzie. To jest słaby lek.
  • 226 / 10 / 0
Tianeptyna jest milusia z tym że 1h przyjemności to za mało za tą cenę....
  • 7 / / 0
Tianeptyna wchodzi w jakieś interakcje z tryptofanem ? Czy można na spokojnie brać ?
  • 933 / 293 / 5
@dxr20 Trochę tak.
Myślę że nie ma potrzeby abyś brał tryptofan, jedz ładnie banany, makaron pełnoziarnisty i suplementuj D3.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 963 / 17 / 0
Rozumię, ale czy warto ten lek zazywac bo czytałem że działa na granicy placebo.
  • 2942 / 245 / 0
Jako antydepresant bardzo dobry, sam stosuję w dawce 3x dziennie po 12,5mg i ładnie mnie aktywizuje oraz zbija ból egzystencjalny (jak człowiek zajęty jakąś robotą to nawet tego nie czuje).
  • 140 / 11 / 0
Jakie dawki rekreacyjnie maksymalnie mogę brać, żeby nie były toksyczne dla organizmu?
Te 12.5mg to nic mi nie daję, zero.
  • 554 / 138 / 0
Wątpię w rekreacyjne działanie tego leku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.