Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 155 / 9 / 0
30 listopada 2019BodTram pisze:
@calonex Robisz kurwa zamieszanie na forum,dyskutujesz z każdym, chyba Ci wszyscy napisali co można było, chcesz odstawić to do lekarza papier i detox, tam bezpiecznie przy odpowiedniej opiece odstawisz to gówno, w warunkach domowych idziesz do psychiatry dobrego, mówisz jak jest i prosisz że chcesz w domu zejść z tego benzo, żeby Ci pomógł. Kurwa koniec kropka, a mącisz wodę nie potrzebnie jakimiś pytaniami po 10 x nie potrzebnie.
Przepraszam, ze tak Ci przeszkadza moja obecnosc, jednak bedac na clonach niewiele sie pamieta. Dotyczy to takze pisania postow.

Ale dzieki, wiem na czym stoje, juz mam wszystkie info, o nic nie pytam.
  • 684 / 26 / 0
29 listopada 2019Vratislav pisze:
@lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
A to że mam kosmiczną tolerancję to nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 683 / 133 / 0
Jak mówi nie mieszaj to nie mieszaj, chyba że, Ci trumnę wybrać to daj znać jaką, może że wzorem chemicznym klona?
lufa9999 pisze:
29 listopada 2019Vratislav pisze:
@lufa9999 maksymalna dawka dobowa klona to 20 mg. Nie mieszaj tylko tego z alko/opio itp.
A to że mam kosmiczną tolerancję to nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia?
  • 684 / 26 / 0
Jak nie chcę mieszać tylko dorzucić klona powyżej 20mg.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 683 / 133 / 0
Idź lepiej na detox, bo nie wiem czy już będziesz miał pożytek z rekreacji tym klonem
  • 684 / 26 / 0
Problem w tym że nie jestem fizycznie wjebany więc po co mi detox?
Biorę raz na tydzień klona ale tolerancja rośnie i przy 20mg prawie nic nie czuję. Moge brać 30 mg, nie chodzi o względy ekonomiczne tylko o to żeby było dobrze... I nie chce z niczym tego mieszać. Czy bezpieczne będzie wzięcie 30mg biorąc pod uwagę moją tolerancję? Czy to nie ma sensu?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 683 / 133 / 0
To jakim cudem nie robi Cię 20mg nie będąc fizycznie wjebanym?
  • 684 / 26 / 0
To jest zagadka. Z diazepamem jest podobnie. Kiedyś klepal a teraz nie chce. Nie jestem wjebany ale mam wysoką tolerancję.
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2019 przez lufa9999, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1211 / 615 / 0
@lufa9999 a jedz ile chcesz. Od klona solo się tak łatwo nie przekręcisz, a co do kwestii zdrowotnych takich zabaw... cóż, Twoja sprawa. Na zdrowie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wczoraj wzielam 4 tabletki xanaxu po 2 mg i spodziewałam się że będę odczuwac jakiekolwiek zmiany w moim nastroju ale nic takiego się nie stało, wypiłam pół butelki wina po czym czułam się jedynie lekko wstawiona, a na następny dzień nie pamiętalam niczego co działo się dalej. Nie byłam zadowolona z efektu i na następny dzień wzięłam 2 mg clonazepamu i 2 xanaxu i dalej nic jedynie lekka zamulka czy to normalne że to wcale na mnie nie działa ?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.