Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12590 / 2437 / 0
Jeśli już mam mieszać z alkoholem, to nie takim podłym piwem : ) Jak kogoś stać na zioło i piwo do niego, to stać go będzie dołożyć 2 zł na coś lepszego.

Od jutra nie jaram, bo w sumie już nie mam co (jakiś zaskórniak mi został na 1 sesję).
Strasznie irytująca sprawa, że człowiek chce zapalić, a nie może kupić...

A w nocy nawiedził mnie (proroczy?) sen, że wprowadzili u nas legal i każdy, kto potrafił uprawiać, zakładał swoją "działalność" i w krótkim czasie stawał się bogaty : )
  • 995 / 104 / 0
Oby byl proroczy <3 Przerwa dobrze Ci zrobi, chociaz pierwsze dni beda ciezkie. Ja niedlugo mam wyjazd rodzinny i nie moge brac ze soba ziola, bo ostatnio na analogicznych wakacjach mialem przypal. Bo jak duren po prostu wsadzilem topy w samarke i nastepnie w plastikowy pojemnik do jedzenia. A to byl smierdzioch. W wynajetym domku nad morzem pol pietra smierdzialo skunem (ktory w dodatku byl jeszcze skitrany w torbie pod lozkiem), no i zaliczylem przypau. A wystarczyl szklany sloik... Czlowiek uczy sie na bledach. Jezeli cos ze soba wezme, to bede musial byc BARDZO ostrozny, co moze psuc moj high, wiec chyba po prostu odpuszcze. 2 tygodnie....brzmi jak 2 lata.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12590 / 2437 / 0
Ja tam wziąłem ze sobą w słoiku na wyjazd do Zakopanego. Ciężko było ogarnąć dyskretne nabijanie lufy i palenie, ale potrzeba matką wynalazków. Lufę pierwszego dnia paliłem na jakimś małym blokowisku podczas interwencji psów w jednym z bloków : )

Też myślę, że przerwa dobrze zrobi, choć wolałbym jej nie robić : D
  • 2714 / 513 / 0
@siostrorelanium przykładowe produkty, które mogłyby Ci się w takiej sytuacji przydać to np. saszetka absorbująca zapach - https://wujo.pl/pl/p/Szaszetka-absorbuj ... -12cm/7231 lub torebki strunowe nieprzepuszczające zapachu - https://wujo.pl/pl/p/Torba-schowek-KASE ... -szt/11243

Opcji jest naprawdę sporo.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 509 / 25 / 0
Mam pytanie z innej beczki...Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem i konsumentem haszyszu.Bardzo przyjemny słodki smak i ciekawe przeżycia ale nie o tym.
Przejdę już do sedna...po spaleniu jakieś 25 minut miałem mega rozpierdol na bani i działo się tam dosłownie wszystko %-D Następne minuty byłem przyspawany do łóżka i nie mogłem się ruszać :D, znaczy mogłem ale po co %-D
Paliłem jakoś o 1:30 wyżej wymienione efektu mogły trwać 40 minut.A mi pamięć wróciła dopiero chwile przed 4.Nie mogę dojść do tego czy zasnąłem czy po prostu miałem taka pizde, że przez te 2 godziny nie pamietam co robiłem.Sluchalem w tym czasie muzyki przez słuchawki na maksymalnej głośności a jak się obudziłem to już ich na sobie nie miałem.Jak myślicie to urwany film czy zasnąłem i tego nie pamietam %-D

Polecam haszyk każdemu :D paliłem tak jak mi @Jezus Chytrus napisał tz. nabiałem go na wykałaczkę i podpalilem.Potem przykryłem szklanka i wdychalem dym przez słomkę :D
  • 59 / 2 / 0
Wczoraj byłem na domowce, spaliłem jointa (noname, „Holender”), wypiłem 200 ml cytrynówki na odwagę i poszedłem pokonać Schizy po mj - flirtować z dziewczyna. Usiadła blisko mnie na kanapie i skoczyło sie tak, ze nie mogłem wstać z kanapy przez ponad godzinę, bo miałem cały czas namiot w spodniach z podniecenia! mj afrodyzjak, za każdym razem jak zapale jestem napalony, ale nie aż tak jak wczoraj...czy to może była wina odmiany?czytałem efekty po różnych odmianach i przewinęło sie pare opisów „podniecony/podekscytowany”
  • 509 / 25 / 0
@Aqq420 tez tak mam nawet jak nie ma żadnych lasek i jestem sam ze sobą :D
Polecam nie nosić obcisłych spodni i wtedy namiot nie powinien przeszkadzać %-D
  • 2534 / 599 / 0
U mnie po mj też libido wypierdala niesamowicie, i często dosłownie kilka sekund po buszku automatycznie różne myśli wyskakują do głowy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 599 / 0
20 lipca 2019UltraViolence pisze:
@siostrorelanium przykładowe produkty, które mogłyby Ci się w takiej sytuacji przydać to np. saszetka absorbująca zapach - https://wujo.pl/pl/p/Szaszetka-absorbuj ... -12cm/7231 lub torebki strunowe nieprzepuszczające zapachu - https://wujo.pl/pl/p/Torba-schowek-KASE ... -szt/11243

Opcji jest naprawdę sporo.
Fajnym pojemniczkiem tez jest słoiczek po rivotrilu, jest szklany i bardzo malutki, w sam raz na sztukę, 2 też spokojnie wejdzie :extasy:
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
20 lipca 2019jezus_chytrus pisze:
Też myślę, że przerwa dobrze zrobi, choć wolałbym jej nie robić : D
Tez bym zrobiła przerwę ale piateczka obok ładnie pachnie 🥦 wiec po co, pomyśle o tym jak sie skończy ale zanim się skończy ogarnę nowe. ♻️ :liść: :bongo:
Zablokowany
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.