Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1974 / 525 / 0
01 lipca 2017TiJaz pisze:
dobry człowiek (...) na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.
%-D

nie zyje bo umar bo zgon smiertelny

zycie prowadzi do smierci, kumata czacze?

dobra dobra.. https://www.youtube.com/watch?v=GWo-LsB1W6w \ TiJaz
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 3854 / 316 / 0
02 lipca 2017pomasujplecki pisze:
Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu
Nie.

Wszyscy siedzimy na tym samym forum, ale każdy sam niesie swoje spierdolenie. Jeden schowa je do kieszeni i o nim zapomni, a drugi codziennie uprawia spacer farmera.
to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Oj nie przesadzajcie z tym U. Każdy nowy sort się bada jak by się go pierwszy raz brało. Później się kształtuje odpowiednie dawki(nawet ja na oko dałam rady tak przez 6 miesięcy w ciągu) . Co prawda można umrzeć po takiej samej dawce która się zazwyczaj bierze, ale u mnie było blisko zejścia ponieważ Sniffłam poamnezyjnie (koda i zolpidem w nocy) . Mixy z hexenem tez się źle kończyły nieraz (godzina niedotlenienia. Za to walenie GBL z u47 nigdy mi krzywdy nie zrobiło(mała ilość GBL duża U i spałam jak baranek) - oczywiście nie polecam bo ktoś inny się jednak może przekręcić.

Zdecydowanie sądzę, że to silny organizm i wytrzymałość, nie mylić ze zdrowiem(które ja mam np. Tragiczne) determinuje czy ktoś umrze po przedawkowaniu czy nie.

Ok. Miesiąc juz uli nie biore, po takim ciągu to skręt masakra, poprzednie próby to przy tym to była bułka z masłem... Gdybym tylko wiedziała...

Offtop czy nie offtop - nie wiem. Lepiej powiem sorry xD

"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 137 / 29 / 0
[mention]Procent[/mention] Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.

Obyś się nie mylił, pamiętaj, że nad narotykami traci się kontrolę i nie trzeba tutaj żadnego alko bo to już pewny samobój, nyślisz, że dlaczego tylu ludzi spuszcza ulke w kiblu? Nikt świadomie nie chcę umierać, a jednak ni stąd ni zowąd pada młody marbloro, który IMO wcale nie był taki głupi, po prostu ruletka trafiła na niego.
Z jednej strony empatia to ważna rzecz i chciałbym innych szanować i żeby mnie szanowali, ale jak ja sam siebie nie szanuje to czemu inni powinni. I tak wiem, że empatia to umiejętność odczuwania i wczuwania się w odczucia drugiego człowieka.

Jestem na forum siedem lat i napisałem tylko ponad sto postów, a nie 3000 i z tego jestem dumny.
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 46 / 0
02 lipca 2017blokowiska666 pisze:
01 lipca 2017TiJaz pisze:
dobry człowiek (...) na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.
%-D

nie zyje bo umar bo zgon smiertelny

zycie prowadzi do smierci, kumata czacze?

dobra dobra.. https://www.youtube.com/watch?v=GWo-LsB1W6w \ TiJaz
Mylisz się Obywatelu. We wsi Zgon mieszka 137 osób i raczej ich procesy życiowe nie wykazują oznak śmiertelnych ;)
1251743255_by_Janczes_600.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1682 / 126 / 0
Zanim wejdzie sie do internetu powinnismy poznac cos takiego jak dystans, tu kazdy moze napisac co chce o kimkolwiek
niech sobie wyzywaja nieboszczyka, jego to juz nie interesuje przeciez nie jest obsmarowywany przez rodzine/znajomych tylko przez ludzi na forum, te slowa nic nie znacza tymbardziej dla niego bo nie zyje i nie zobaczy tego wpisu w internecie
  • 3854 / 316 / 0
Gdyby Bóg rozdawał sample dystans, niektórzy stali już w kolejce po kij, którego do tej pory nie wyjęli z dupy.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 29 / 0
Dzięki kijowi mam prostą postawę. A dystans mam taki do siebie, że przez lornetkę muszę na siebie patrzeć.

Procent ja wiem, że jesteś wrażliwą miłą osobą a to wszystko to postawa bo boisz się, że cię odrzucimy. Nie bój się jesteśmy z tobą!
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 37 / 0
02 lipca 2017Cry666 pisze:
Dzięki kijowi mam prostą postawę.
Ale drazni tkanke odbytu przez co chodzisz spiety.
02 lipca 2017Cry666 pisze:
A dystans mam taki do siebie, że przez lornetkę muszę na siebie patrzeć.
To nie dystans tylko twoj maly mozg
  • 714 / 46 / 0
Obywatele, dawniej na wady postawy polecano Pajączka, bądź Kosmodisk. No i wskazana wizyta u ortopedy - na NFZ lub prywatnie. Problemy z otarciami tkanki odbytu obejrzy prędzej proktolog, ewentualnie wrzućcie na jakieś forum miłośników, to rzeczowo odpowiedzą. Koniecznie ze zdjęciami (w tym makro). Ale tak to chyba jakiś lubrykant używajcie, a co do kija to sprawdźcie czy drzazgi gdzieś nie zostały.

Z tym dystansem to żeby wam wieczko od pieprzniczki nie odpadło. Dobrze, że nikogo tu nie znam osobiście, ale jak to zawsze mówię - każdy orze jak może. Jeżeli ktoś lubi powiedzieć "dobrze mu tak" to niech se pisze. Niech se ulży, poczuje się lepiej bo dojebał martwemu. W końcu oprócz ćpania, rozmawiamy tu o naprawianiu psychiki, jak mu poprawi to o chuj się czepiamy, forum pomogło. Czyjaś śmierć nie poszła kurwa na marne.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.