01 lipca 2017TiJaz pisze: dobry człowiek (...) na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.
nie zyje bo umar bo zgon smiertelny
zycie prowadzi do smierci, kumata czacze?
dobra dobra.. https://www.youtube.com/watch?v=GWo-LsB1W6w \ TiJaz
02 lipca 2017pomasujplecki pisze: Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu
Wszyscy siedzimy na tym samym forum, ale każdy sam niesie swoje spierdolenie. Jeden schowa je do kieszeni i o nim zapomni, a drugi codziennie uprawia spacer farmera.
02 lipca 2017pomasujplecki pisze: to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.
Zdecydowanie sądzę, że to silny organizm i wytrzymałość, nie mylić ze zdrowiem(które ja mam np. Tragiczne) determinuje czy ktoś umrze po przedawkowaniu czy nie.
Ok. Miesiąc juz uli nie biore, po takim ciągu to skręt masakra, poprzednie próby to przy tym to była bułka z masłem... Gdybym tylko wiedziała...
Offtop czy nie offtop - nie wiem. Lepiej powiem sorry xD
02 lipca 2017pomasujplecki pisze: [mention]Procent[/mention] Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.
Obyś się nie mylił, pamiętaj, że nad narotykami traci się kontrolę i nie trzeba tutaj żadnego alko bo to już pewny samobój, nyślisz, że dlaczego tylu ludzi spuszcza ulke w kiblu? Nikt świadomie nie chcę umierać, a jednak ni stąd ni zowąd pada młody marbloro, który IMO wcale nie był taki głupi, po prostu ruletka trafiła na niego.
Jestem na forum siedem lat i napisałem tylko ponad sto postów, a nie 3000 i z tego jestem dumny.
02 lipca 2017blokowiska666 pisze:01 lipca 2017TiJaz pisze: dobry człowiek (...) na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.![]()
nie zyje bo umar bo zgon smiertelny
zycie prowadzi do smierci, kumata czacze?
dobra dobra.. https://www.youtube.com/watch?v=GWo-LsB1W6w \ TiJaz
niech sobie wyzywaja nieboszczyka, jego to juz nie interesuje przeciez nie jest obsmarowywany przez rodzine/znajomych tylko przez ludzi na forum, te slowa nic nie znacza tymbardziej dla niego bo nie zyje i nie zobaczy tego wpisu w internecie
Procent ja wiem, że jesteś wrażliwą miłą osobą a to wszystko to postawa bo boisz się, że cię odrzucimy. Nie bój się jesteśmy z tobą!
Z tym dystansem to żeby wam wieczko od pieprzniczki nie odpadło. Dobrze, że nikogo tu nie znam osobiście, ale jak to zawsze mówię - każdy orze jak może. Jeżeli ktoś lubi powiedzieć "dobrze mu tak" to niech se pisze. Niech se ulży, poczuje się lepiej bo dojebał martwemu. W końcu oprócz ćpania, rozmawiamy tu o naprawianiu psychiki, jak mu poprawi to o chuj się czepiamy, forum pomogło. Czyjaś śmierć nie poszła kurwa na marne.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.