Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1211 / 615 / 0
@calonex to jakiś fejk.

edit: podeślij zdjęcie tabletki jak możesz, tak z ciekawości.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
@calonex Actavis to akurat nazwa firmy, ale całość robi zabawne wrażenie, może w środku siedzi jakieś rc benzo
edit: TZF to nazwa producenta, bodajże Tarchomińskie Zakłady Farmaceutyczne, usp to united states farmacopeia, czyli cos w stylu że znajduje się na liście leków w usa
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2019 przez 3ldritch, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 9 / 0
Tabletka prezentuje się tak - z obu stron tak samo, bez żadnych napisów. Bardzo krucha jest w dodatku, bez smaku.
IMG_6868.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1211 / 615 / 0
Więc nie ma już żadnych złudzeń, 100% fejk.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 9 / 0
Fejk czyli jakieś niewiadomoco RC benzo? bo coś tam klepie, ale nie wiem w którym kościele.
  • 904 / 182 / 0
Skąd ty zamawiasz te cuda? Masz jeszcze ten Rivotril? Daj zdjecie tej tabletki jak mozesz.
  • 1211 / 615 / 0
Chuj wie co tam jest, ja bym tego nie jadł szczerze mówiąc. Ile tego zjadłaś, 1 tabletkę? W jaki sposób "klepie"?
  • 155 / 9 / 0
Jeślibyście tego fejka? Bo z drugiej strony przecież RC benzo jest powszechnie użytkowane i nikt nie wie co jest w środku.
Bo mam tego 200szt po 2mg (300zl dałam)

@Vratislav @BladziuchnyStrach @3ldritch
  • 1100 / 273 / 0
ja to akurat benzyn nie używam
ale po cichu Ci powiem, że po jakimś wstęnym obadaniu, że się nie dzieją jakieś dziwne siupy, to pewnie bym to zużył, o ile, oczywiście, zaspokajałoby moje potrzeby. No ale to jest tylko ćpuński punkt widzenie, którego nie zalecam
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Patrząc na tego 100% fejka, to coraz bardziej zaczynam wątpić w te 50mg, lepiej się dobrze upewnij, czy to na bank są dwójki i właściwie czy wogóle tam coś jest. Żeby się nie okazało, że zrobisz sobie detoks od niczego %-D Sprawdzałaś wogóle, czy masz jakieś objawy skręta? Poza tym, biorąc takie dawki nie zabezpieczasz się wcześniej zapasem pewnego, aptecznego klona, tylko idziesz w jakieś rc, które są chujwie czym i nawet nie wiesz, czy zaleczą ewentualnie skręta? Serio, zacznij lepiej ciąć te dawki, krótki okres brania może cię jeszcze uratować i może skończy się na strachu, ale zacznij to robić i to nie powoli co 0,5mg bo schodzenie zajmie ci więcej czasu niż sam ciąg, a im dłużej tym będzie trudniej.
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.