Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
bzdaddict pisze:
widać, że nigdy nie brałeś dużych dawek klona,
och, to aż tak widać?

tak się składa, że kiedyś jadłem po 20mg naraz i nie uważam, żeby to było coś czym wypadałoby się chwalić na prawo i lewo, no ale okej

widać dla Ciebie jest to powód do dumy i wywyższania się, okej, rozumiem
bzdaddict pisze:
Ptakowaa i tak się chujowo czuje sądząc po tym co napisała a ty jeszcze z takim czymś wyjeżdżasz.
nieźle, nie?
bzdaddict pisze:
Pewnie jak gdzieś spotkasz pijaną laskę to też korzystasz z okazji.
nie, jestem notorycznym monogamistą
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
To nie jest żaden powód do chwały, tylko wiesz co się dzieje z człowiekiem pod wpływem takiej dawki.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
No dla mnie chwalić się tym, że je się 20mg klona jednorazowo to bzdura...
Chyba tylko puchatek był tu na hypku kiedyś tak nawiedzony, że tyle szamał :D
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Jak bym cie drapnął to miał bys głowe w swoich własnych rzygowinach.
Siste, viator!
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
bzdaddict pisze:
Jesteś zajebisty, wyjątkowo błyskotliwe, cały dzień obmyślałeś ten tekst czy znalazłeś w necie?
Stul pysk i daj jej spokój, chuj cię to powinno obchodzić, widać, że nigdy nie brałeś dużych dawek klona, a przedewszystkim słoma ci z butów wychodzi.
Ptakowaa i tak się chujowo czuje sądząc po tym co napisała a ty jeszcze z takim czymś wyjeżdżasz.
Pewnie jak gdzieś spotkasz pijaną laskę to też korzystasz z okazji.
Dziękuję. :blush:

antekhrestos: PS NIE, nie je*ali w dupę.

Więcej nie napiszę boś skończony dupek jest i nie zasługujesz na strzępienie mojego języka.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2010 przez ptakowaa, łącznie zmieniany 1 raz.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
pogadamy??
nie wiem jak cie "ugryzc.
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Walnij klona i idź kuć podkowy pajacu, niech ciebiue tu zbanują :#:
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
koles mnie wku...ił i sie odezwałem a ty po co dymisz gnoju??
co masz do mnie i na jaki temat,twoja elokwencja wprost mnie usztywniła.
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Jak cie usztywniła weź tetrazepam (Tetraratio 50mg) dobrze rozluźnia...

P.S. Ja jestem tu od stycznia 2007, ty od grudnia 2009... Więc znam tu kilku ludków, których nawet nie interesuje wchodzenie na hyperreal, z przyczyn jasnych chyba każdemu, ale ty tu niepotrzebny jesteś w swoich komentarzach, tak samo jak ten Antek## co dodaje komenta czy ktoś kogoś w dupe nie teges....

Ot wsjo amigo, elo na nerwice.com a nie hypka ;]
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
ja żeby gadac o tematach cpania ,odstawiania itp. musze kogos poznac .od czegos trzeba zaczac.a ze zaczałem niefortunnie bo od jakchs tam pojechanek ,to może mój bład.jestem tu niedługo i dopiero sie rozgrzewam.w doswiadczeniu ze mna jesli chodzi o tematy hypka nie masz szans.widze to.a zajezony jestem bo schodze z dawki to prawda .szukam kontaktow i wsparcia ze strony doswiadczonych bardziej.
jak mi odpiszesz zebym poszedł do poradni to ze stołka zlece.i pamietaj młody nie ocenia sie brutalnie ludzi po jednym offtopowym poscie.ja skory do ugody.prawie wszyscy z wyjatkiem zasmiecaczy mamy ten sam problem.kwestia tego czy sobie zdajesz ,że go masz czy bawisz sie jescze i łudzisz ,że to dobra zabawa.ja w tej chwili mam z bdz.przerabane(klon)bo zaczałem łaczyc z alko.15mg doba i alko.
to tyle. :nuts:
Siste, viator!
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.