Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
4mmc
Nieprzeczytany post autor: chomikmutant »
Co zrobic przy przedawkowaniu substancji?????
  • 62 / 9 / 0
A jakie są objawy? Wypij elektrolity. Sproboj zjeść coś lekkiego. Jeśli pacjent mdleje bądź nie ma z nim kontaktu to karetka. Benzo też nie zaszkodzą.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 4 / 1 / 0
Wjebalam dzisiaj 2 klefa i strasznie boli mnie klatka piersiowa serce bije jak dzwon i łapy mi się plączą co mi jest
TO JEST SYTUACJA KRYZYSOWA; przeniesiono - nv13
  • 1764 / 593 / 0
Pogotowie kurwa, jak nie wiesz co Ci jest i samemu nie jesteś w stanie nic zrobić. @Zuza12345677
  • 509 / 196 / 1
No co no se przedawkowałaś pewnie se co nie. No co robić no możesz po karetkę zadzwonić no to na stówę, pomogą ci. Ale jeśli nie chcesz dzwonić i bierzesz odpowiedzialność na siebie ( oraz random ćpuna z forum) to się wyluzuj nie umrzesz( raczej ), nawodnij się dobrej wody, zjedz coś lub wypij kalorie w płynie. Witaminy i minerały uzupełnij jak masz w wygodnej postaci.

Jeszcze raz napomknę, że karetka to opcja numer jeden jeśli nie chcesz zginąć zapamiętana jako ćpunka. Pozdrawiam i zdrowia do świąt życzę bo smutna będzie rodzina z trupa córki pod choinkę.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 112 / 19 / 0
Ludzie drodzy z tego co czytam to w większości przypadków widze przedawkowania Stimów typu feta, KLEF, KRYSZTAŁ, mefedron lub jego pochodne po prostu się zabezpieczcie i kupcie 4 OPAKOWANIA WĘGLA AKTYWNEGO jak was boli serce, ciężko się oddycha, w głowie ma sie uczucie udaru albo wylewu to po prostu na szybkiego zjedzcie 3-5 gram węgla gryząc i popijając, warto jeszcze mieć zapas mleka w lodówce ktore zbija też STIMY, węgiel to zajebisty lek na przedawkowania, ale nie działa on na opoidy i alkohol tylko na PROSZKI STYMULUJĄCE

WARN - CZYTAJ REGULAMIN 1 POST @V44
  • 2011 / 123 / 0
Co to za bzdury z tym węglem aktywnym? Może przy wypiciu czerwonego metkata albo nie przefiltrowanego anitodlu by cokolwiek pomogło, ale wątpię. Węgiel aktywny działa tak, że jest jak gąbka, więc jak ktoś ma w żołądku rzeczy potencjalnie trujące, czy po prostu drażniące, to może ten węgiel je wchłonąć, a pacjent go wysrać. Ale przy niczym innym nie pomoże, przy żadnym przedawkowaniu kryształu w nos czy pry źle zrobionym strzale.
  • 34 / 1 / 0
Właśnie przywaliłem około 500mg mocnego fake coco od enzo. Można to potraktować jako półpoważna próba samobójcza.Póki co zaczynam czuć drętwienie lewej części ciała,umiarkowane dusznosci i coraz bardziej rozpływający sie obraz. Serce też daje jakieś mnieejsze lub większe sygnaly.Robię się strasznie senny. Czy jeśli nie użyje zadnych leków na zbicie działania tego stima, to po prostu zasne i się nie obudze,czy czeka mnie coś trohcę gorszego?
  • 271 / 84 / 2
@MatthewRosenbaum raczej sa marne szanse na zaśnięcie i nie obudzenie sie. to co opisujesz może byc udarem, także nie ryzykowalbym na twoim miejscu.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 3 / / 0
Yo nażarłem się bombek z 3-CMC często je jem więc jakaś tolerka jest dzisiaj od 18 mniej więcej co 1,5h jadłem bombkę z 0,5-0,6 mata i spaliłem 05 bucha wiem chujowo zrobiłem ale zrobiłem i potrzebuje rady bo mam zupełnie inny objaw prócz normalnego napięcia ciała zaczęło mi wykręcać oczy do góry ciągnie je do góry czy może mi się coś stać permanentnie styki przepali ciśnienia nie jestem wstanie zmierzyć ale nakurwia szybko płytko oddycham trochę jakbym płytko dysząc nie jestem wstanie policzyć oddechów nie piłem alkoholu wcześniej jedynie o 9 wziąłem medikinet 10mg kryształy wszelkiej maści jk i amfetamine jem od 4 lat ja 20 178 75
scalono /Devixo
Udalo mi się wejść na konto update sytuacji leżę na boku i zaczyna mnie jakby całego ciągnąć napiete mięśnie ale ręce cały czas same idą do góry oczy głowa też ciągnie do tyłu staram się pić wodę mogę wrzucić elektrolity te musujące
Tak to bywa, pies nie łańcuch pływa
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.