Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 692 / 159 / 0
Wiesz, nigdy tego osobiście nie odczułem, a to spora zmiana. W dodatku jest to mój chyba ulubiony neuroleptyk. Jak mi wpadnie w ręce to zwrócę na to uwagę. Dzięki za info :*
W tym wypadku błąd został popełniony dużo wcześniej tak naprawdę, bo żaden z nas nie jest czarodziejem żeby koleżance pojawiła się alpra czy klon w pokoju.
  • 586 / 123 / 0
Biore 600mg/dzień moklobemidu + 900-1800mg/dzień pregabaliny
Czy wrzucenie do tego mini dawki fluoksetyny jest realnie niebezpieczne dla osoby która przy GŁUPIM I NIEBEZPIECZNYM łączeniu kryształu różnej maści w tym raz MDMA nie miala komplikacji większych niz ciśnienie?
Nie działa na mnie nic serotoninojebnego i chcialbym wiedzieć czy fluoksetyna może mi zagrażać realnie poza teorią iMAO+SSRI=ZS czy najwyzej źrenice wywali
Niepotrzebne kombinacje ale moze ktos ma doświadczenie SSRI(malutkie dawki)+iMAO

WARN zgodnie z regulaminem wątku opisuje się w nim jedynie sytuacje wymagające natychmiastowej pomocy, ta nią nie jest - nv13
  • 0 / / 0
4mmc
Nieprzeczytany post autor: chomikmutant »
Co zrobic przy przedawkowaniu substancji?????
  • 62 / 9 / 0
A jakie są objawy? Wypij elektrolity. Sproboj zjeść coś lekkiego. Jeśli pacjent mdleje bądź nie ma z nim kontaktu to karetka. Benzo też nie zaszkodzą.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 4 / 1 / 0
Wjebalam dzisiaj 2 klefa i strasznie boli mnie klatka piersiowa serce bije jak dzwon i łapy mi się plączą co mi jest
TO JEST SYTUACJA KRYZYSOWA; przeniesiono - nv13
  • 1374 / 501 / 0
Pogotowie kurwa, jak nie wiesz co Ci jest i samemu nie jesteś w stanie nic zrobić. @Zuza12345677
  • 507 / 194 / 1
No co no se przedawkowałaś pewnie se co nie. No co robić no możesz po karetkę zadzwonić no to na stówę, pomogą ci. Ale jeśli nie chcesz dzwonić i bierzesz odpowiedzialność na siebie ( oraz random ćpuna z forum) to się wyluzuj nie umrzesz( raczej ), nawodnij się dobrej wody, zjedz coś lub wypij kalorie w płynie. Witaminy i minerały uzupełnij jak masz w wygodnej postaci.

Jeszcze raz napomknę, że karetka to opcja numer jeden jeśli nie chcesz zginąć zapamiętana jako ćpunka. Pozdrawiam i zdrowia do świąt życzę bo smutna będzie rodzina z trupa córki pod choinkę.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 17 / 0
Ludzie drodzy z tego co czytam to w większości przypadków widze przedawkowania Stimów typu feta, KLEF, KRYSZTAŁ, mefedron lub jego pochodne po prostu się zabezpieczcie i kupcie 4 OPAKOWANIA WĘGLA AKTYWNEGO jak was boli serce, ciężko się oddycha, w głowie ma sie uczucie udaru albo wylewu to po prostu na szybkiego zjedzcie 3-5 gram węgla gryząc i popijając, warto jeszcze mieć zapas mleka w lodówce ktore zbija też STIMY, węgiel to zajebisty lek na przedawkowania, ale nie działa on na opoidy i alkohol tylko na PROSZKI STYMULUJĄCE

WARN - CZYTAJ REGULAMIN 1 POST @V44
  • 1997 / 120 / 0
Co to za bzdury z tym węglem aktywnym? Może przy wypiciu czerwonego metkata albo nie przefiltrowanego anitodlu by cokolwiek pomogło, ale wątpię. Węgiel aktywny działa tak, że jest jak gąbka, więc jak ktoś ma w żołądku rzeczy potencjalnie trujące, czy po prostu drażniące, to może ten węgiel je wchłonąć, a pacjent go wysrać. Ale przy niczym innym nie pomoże, przy żadnym przedawkowaniu kryształu w nos czy pry źle zrobionym strzale.
  • 23 / / 0
Właśnie przywaliłem około 500mg mocnego fake coco od enzo. Można to potraktować jako półpoważna próba samobójcza.Póki co zaczynam czuć drętwienie lewej części ciała,umiarkowane dusznosci i coraz bardziej rozpływający sie obraz. Serce też daje jakieś mnieejsze lub większe sygnaly.Robię się strasznie senny. Czy jeśli nie użyje zadnych leków na zbicie działania tego stima, to po prostu zasne i się nie obudze,czy czeka mnie coś trohcę gorszego?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.