Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 402 / 69 / 0
Fajki wzmacniają ale skracają banie do 4-5 godzin. Sprawdzone na dwóch benzo wrakach. Ja palę, ziomek nie.
Ameryki nie odkryłem ale ktoś może nie wiedzieć.Czas na alprze zapierdala to fakt i nawet bez niej kolejny dzień zlatuje nie wiadomo kiedy.
  • 1229 / 180 / 0
To prawda, choć działanie alpry po tym co w przeszłości czytałem to spodziewałem się Bóg wie czego i jest lekkie rozczarowanie. Nie mowie ze to zly lek bo terapeutycznie z pewnością działa znakomicie ale mnóstwo opinii o rekreacji tego leku mnie zadziwia, bo mnie zolpidem duzo bardziej rekreują. Ale najważniejsze co dla mnie sie liczy że ten czas na alprze tak zapierdala i w sumie mi to bardzo odpowiada mimo kiepskiego działania leku rekreacyjnie. Zależy mi by do czwartku wytrzymać, jestem tu od czwartku a już sobota wieczór, zleciało jak z bicza strzelił i o to chodzi.

Druga sprawa: wiele bym dał żeby w końcu sie dowiedzieć jak to jest ze sniffaniem alpry rzeczywiście a nie w domysłach. Ja teraz 0,5 wziąłem do nochala i lekki efekt wszedł szybko choć już sam nie wiem czy to nie placebo po tym jak naczytałem się że donosowo nie działa. Prosiłbym opinie innych ludzi którzy brali alpre (ja mam afobam) do nosa i określili swoje oceny.

Trzecia sprawa: te fajki na alprze... zdania są również mega podzielone, nawet naukowo czy tam gdzieś w ulotce jest napisane że osłabiają ale z kolei dużo ludzi tak jak też kolega wyżej pisze że wzmacniają działanie alpry. To jest też temat zagadka który mnie nurtuje i ciekawi.

Od rana zeżarłem już chyba z 10 mg alpry i jednak coś tam musi działać skoro napierdalam co chwila takie drugie posty. Rozmowy z ludźmi sprawiają mi przyjemność po alprze ale nie czuje żadnego boom mega chilloutu itp.

Dodam też że zdaje sobie sprawe że to nie narkotyk (choć niektórzy tak twierdzą) tylko lek z grupy benzodiazepin i nie oczekuje fajerwerków jak po mdma czy jakimś mocnym opio tylko dziwi mnie że tak subtelne działanie alpry jest ogromnie gloryfikowane tutaj. Może co człowiek to obyczaj albo takie pozytywne opinie dają osoby które zmagają się z ciężkimi fobiami schorzeniami i wtedy czują pełnie tego leku i tak go gloryfikują. Jestem w stanie to zrozumieć bo kiedyś byłem w przepotężnym dołku po stracie kochanej mamy i 0,5 klona sprawiło że poczułem się normalnie. W zasadzie tylko wtedy klon zadziałał tak jak to ludzie piszą. Alpra raz tak zadziałała jak mnie telepało na peronie i miałem wrażenie że wszyscy mnie obserwują to wziąłem 1,5 mg i za chwile szalałem w pociągu z nutą na uszach. Strasznie kapryśne i rożnorodne działania mają te benzo. Następnym razem zasugeruje chyba bromazepam ale to jest nie ekonomiczne bo trzeba dużo jeść a nie wiem czy tyle mi wypiszą
  • 1660 / 300 / 0
Powiem tak @rooney - doświadczasz teraz stanu fałszywej trzeźwości, w sensie coś tam działa, ale chujowo. Tak na prawdę działa mocno, jak sam zauważyłeś po długości swoich postów, tj. słowotoku. Tak wygląda działanie benzo, gdy nabędziesz na nie tolerkę na pewnym poziomie. Jebałem przecież mocny klonazolam, a po czasie, wydawało mi się, że chuj, nic nie czuję, a zbombiony byłem masakrycznie. Po prostu to "rekreacyjne" uczucie zanika po czasie, a wtedy walisz po to, by je poczuć, ale nie poczujesz, choć już jesteś mocno porobiony.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3 / / 0
Ja biorę xanax zwykle 6mg (inne alpry gorzej mi działały) i po jakimś czasie odpływam słuchając muzyki, miłe też piwko lub dwa. Benzo też czasem na nosek zarzucam, gorzko ale efekty też są ciekawe chociaż na początku miałem słabsze. Miłej zabawy Wam życzę :)
  • 1229 / 180 / 0
@Teabadger wiem o czym piszesz, też zauważyłem takie zjawisko. Ale właśnei tymbardziej mnie to dziwi że ludzie tak wpierdalaja się i gloryfikują benzo jakby to było nie wiadomo jak mocny drag. Ja rozumiem że to jest lek i tak ma to działać, ale czytałem wiele opinii że ktoś się czuje mega "pluszowo", ogromna euforia, speed jak po fecie itd. Nie mówię że ci ludzie kłamią tylko po prostu wg mnie wcześniej mieli znikome styczności z GABAlekami i wogole narkotykami i wtedy to tak na początku działa. Ja mam już nie chwaląc się dosyć długi staż z narko i lekami i dla mnie jako można powiedzieć lekkiego wraka tak to właśnie działa. Przykładowo ktoś ze znikomą bądź zerową tolerką na narkotyki i benzo poczuje te fale przyjemności i błogostanu ale tacy jak my - zaprawieni troche w boju - w benzo nie uświadczymi mega fazy tylko redukcje szkód po innych narkotykach. Ale to też jest dobre bo skuteczne, zarzucić tak benzo po ostrym melanżu to jak ręką odjał a nowicjusze z kolei biorą benzo samo w sobie i już mają faze. Ktoś kiedyś napisał na forum żę im bardziej przećpany i styrany używkami jest to tym mocniej na niego benzo działa. Mam nadzieje ze skminicie co starałem sie przekazać najwięcej :) sory ale wudzitsu teraz mi weszło i zara na jedno oko bede musiał patrzeć bo literki sie mienią
  • 1180 / 399 / 0
^^ taka jest właśnie - specyfika działania benzo
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1660 / 300 / 0
@rooney
Dlatego świeżaki najpierw chwalą benzo pod niebiosa, a potem znikają :zombie: Niestety, rekreacyjnie da się korzystać z tej grupy substancji tylko po długich odstępach czasu między "posiedzeniami". A może i stety...
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2807 / 364 / 0
Pregabalina wzmacnia działanie alpry , skoro 4mg alpry nie robi Cie i nie zmniejsza stresu itp spróbuj dodać do alpry pregabe powinieneś zauważyć różnicę w działaniu
  • 7 / 4 / 0
Witam serdecznie, to mój pierwszy post tutaj. Czy powinnam być zaniepokojona, ze objawy odstawienia nie ustępują po 3 miesięcznym ciągu? Jestem 2 tydzień czysta.
  • 402 / 69 / 0
W 100% się zgadzam z kolegą wyżej.
Może być tak a nie musi, że z pregabą połowa dawki czyli 2mg go usatysfakcjonuje.
@hyperrealowicz/rooney/
Wszystko kminie.Jest dokładnie tak jak piszesz.
Ostatnio zmieniony 13 września 2020 przez szakalcpak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.