Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
Siema, testował ktoś żółty sort 3cmc ? Bo podobno pieniądz vendor ma teraz taki i jestem ciekaw opinii.
  • 1141 / 116 / 0
Cofnij się o jedną stronę i sobie poczytaj, była o tym rozmowa.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
matiguzior pisze:
Czekam na jakieś naukowe pierdolenie potwierdzające albo moją i Sybereka wersję, albo wersję randomusera

Pytałem kilku kolegów sporo starszych stażem - każdy z nich przyznał mi rację, że im jaśniejsza substancja, tym jej czystość stoi na wyższym poziomie i beta-ketony nie są tu wyjątkiem.
jezu...

Dobra.
Po 1 wpadasz tu i lecisz od zanieczyszczonych gówien - wiec wypada, że chcesz dyskutowac daj argumenty.
Mniej więcej:
Czytałem, że żółte to takie i takie zanieczyszczenia.
Bo argumentacja "wg moich znajomych... jakos mnie nie przekonuje.

Ad 1 o metyloaminie już pisałem - najgorsze zanieczyszcenie bo jest ekstremalnie szkodliwe a sama metyloamina może być śmiertelna.
ad 2 rozpuszczalnik. J/w piekne kryształy a jebia rozpuszczalnikiem.

Brednie o kolorowych zanieczyszczeniach były fajne rok-dwa lata temu.
Wtedy mało kto wpadł na pomysł, że chemik "podpisze" swoja prace.

Jeszcze widze opcje w metkacie.
mianowicie poczytajcie o doczyszczaniu towaru.
Własnie tam ktoś pisał, żeby tak dlugo czyścić aż kryształ nie bedzie przezroczysty (mleczne też sa be, przy czym nie wspomniano, że jak rozkruszył przezroczysty to kryształki mają biały nalot)
Ktoś te teorie podciągnął, wogóle nie myśląc, że metkata w warunkach domowych syntezuje sie z uzyciem manganu a pochodne w warunkach "laboratoryjnych" syntezuje sie z uzyciem innych technik.

Ad Syberek. Widze zaczynasz sie rozpisywac. Sa postepy. Ostatnie nascie postów to były wycieczki typu "nie słuchajcie tego przecpanego łba" "spierdalaj" itd.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
a powiedzcie mi jak to jest z piciem wody/płynów podczas tripa na cmc ?

przy takim MDMA zaleca się pić 0,5 wody mineralnej niegazowanej na godzine.

czy przy 3 cmc to jest podobnie ? czy lepiej pić litr na godzinę ?

a może zamiast wody lepiej napój izotoniczny taki oshhe. i pi np butelkę taką 0/6 na godzinę ? żeby się nie odwodnić zbytnio oraz aby efekty zejścia były mniej bolesne
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1676 / 106 / 0
pijesz tyle ile potrzebujesz.
bedziesz sie duzo pocic - pijesz mniej lub cos czego nie wypocisz
utrata duzej ilosci wody, mineralow itd grozi odwodnieniem
kolorowych napojow czy izotonikow nie pijam na cmc bo i tak nerki dostaja po dupie.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Wiekszosc substancji chemicznych w najczystszej formie istnieje pod postacia bialego proszku badz przezroczystych krysztalow.
Wizz ty powinienes wiedziec to doskonale, gdyz nawet w opisach przygotowania do badan w artykulach ktore mi wyslales, wyszczegolnione sa paramerty substancji, za pomoca ktorej bedzie sie dokonywac testow.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1876 / 192 / 0
Właśnie zaaplikowałem sobie donosowo około 80mg 3CMC

Co ciekawe, piecze w nosa mniej, bądź podobnie co 4CMC od tego samego vendora, nawet ładnie go przeczyściło %-D

Z pewnością mnie pobudził, czuję się jak na lekkim stimie, serduszko troszkę mocniej biję. Poza tym, nie uświadczyłem żadnych innych doznań. Możliwe, że to kwestia dawki, oczekiwań, okoliczności, wszakże na nic więcej się nie nastawiałem, a dzień spędzam sam. W moim przypadku często działanie uzależnione jest od warunków, tudzież przy ketonach wole nie ekscytować się sam do siebie na próżno - Najlepsze zostawiam na spotkania ze znajomymi :-D

Było to moje pierwsze podejście z trójką, dorzucać nie będę, aczkolwiek lekka stymulacja i klarowność umysłu przyda mi się w dzisiejszym dniu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1040 / 150 / 0
Ale co miało porobić? Dawka niska jak dla dziewicy. 3cmc samo w sobie nie jest silną substancją, a dawkowanie pomimo braku doświadczenia rozpocząłbym od 150 miligramów.
  • 1876 / 192 / 0
3cmc samo w sobie nie jest silną substancją
Fakt, zapomniałem o tym. Tak czy inaczej, szkoda mi tematu aby cieszyć się nim samemu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 6 / / 0
Nazwa: 3 CMC CAT
Od: /domokrążcy/
Wygląd: białe i przezroczystobiałe kryształy
Ilość: 2x5g
Dawkowanie zalecane:
50-100mg sniff na początek dla kogoś z średnią tolerka ok na start
Czas działania: +-2h
Efekt działania: Typowa trójka, empatia euforia, znacznie lepiej wchodzi muzyka, lekka stymulacja, która nieco powiększa się ze spadkiem początkowej euforii
Zjazd:
brak
Opis:
Wraz z pięcioma szczurkami przyjęliśmy po +-50mg i wejście było bardzo przyjemne(bardziej fotelowe niż stymulujące jak 4cmc). Jednakże późniejszym wieczorem jednemu ze szczurków(Pod wpływem jego usilnego namawiania) wysypałem szczurkowi 140/180mg u niego(niska tolerancja na ketony, bardziej na nielegalna amf) To ocenił wtedy substancję na 8,5(9)/10 i porównał ją do 3mmc, którym częstowałem go parę lat wcześniej, a nie jest on regularnym użytkownikiem ketonow wiec jego porównanie jest subiektywne i przez to przesadzone, co nie zmienia faktu że Dorotkowa trójka jest warta swojej ceny.
Uwagi:
Polecam od małych ilości zaczynać bo już nawet od nich dobrze robi
Wady:
Póki co nie dostrzegłem, ale na tygodniu przeprowadzę jeszcze parę testów to ewentualnie edytuję post
Zalety:
+Konkretne wejście
+cudowny odbiór muzyki
+dosyć duzo go wychodzi(przy czym nie trzeba go aż tak duzo wrzucać)
+nie miałem mocnego parcia na dorzutkę
Podsumowanie:
Byłem bardzo zadowolony i powtórzę na pewno tylko tym razem większą ilość sniff, oraz po testuję bombki. Ogólnie póki co oceniam produkt 7,5(8)/10 (oczywiście jest to ocena dostosowana do tego co oferuje nam aktualnie rynek)
NAJWAŻNIEJSZE: To w jaki sposób to działa na mnie wcale nie znaczy ,ze podziała tak samo na ciebie.
Dla ciebie może okazać się za mocne!
Pamiętaj o tym!

Wycięto nazwę vendora. | Marlboro
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.