Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1344 / 145 / 8
działa tak samo. jedynie xanax xr działa inaczej
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1974 / 519 / 0
Potwierdzam.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1229 / 180 / 0
Dzieki mam jeszcze pytanie, wie ktoś może jak wygląd mix z mirtazapiną ? (15 mg) ? Chociaż może ze snem nie będzie problemu jak będe w dzień jeść alpre. Bez zioła mam bezsenność i dla zabezpieczenia wezmę też ze sobą mirtazapine ale nigdy nie łączyłem jej chyba z alprą albo już nie pamiętam.
  • 1907 / 181 / 0
Ja miksowałem alprę z mirtazapiną. Na mnie jakoś szczególnie nie dzialało mocniej. Trochę większe zmulenie i senność.
Take DXM and Be Happy
  • 1180 / 399 / 0
07 września 2020rooney pisze:
Mnie czeka przymusowe odstawienie ziola na 4 dni, bede w miejscu gdzie to niemozliwe i zabezpieczylem sie w recepte na 2 opakowania afobamu 1 :) nie zamierzam brac dluzej niz tydzien z rzedu a taki zapas sie przyda. Wczesnien bralem rolki, lorki, troche klonow i nitra. Teraz miesiac ponad calkowicie bez benzo z wyjatkiem jednego dnia z relanium 8 mg. Wiec spokojnie bede mogl kilka dni poleciec na alprze a później od razu powrot do gandy

Afobam (frontin) alprazolamum 1 mg. Taki w sloiczku a nie w blistrach. Takie dostalem w aptece to chyna zadna roznica w dzialaniu ? Bo to zdaje sie mit ze inaczej dziala zomiren inaczej alprox itd ?
roni, bez różnicy
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 473 / 29 / 0
Ja afobam 1mg w aptece dostalem w pudelku z fioletowym paskiem po przekatnej chyba zmienili opakowania a i cena przyzwoita 29.99zl :) A co do roznic miedzy generykami to cena i afobam i xanax szybko sie rozpuszczaja pod jezykiem i da sie je tam trzymac a alprox wolnie rozpuszcza i jest ochydny. Tak wiec na ataki paniki tylko afo i xx
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 765 / 50 / 1
Tu przyznaje rację alprox rozpuszcza się pizdowato. I smak nie ten :/
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1907 / 181 / 0
Nigdy Alpry nie zarzucałem pod język, co innego klony. Klony pod język szły często. Alpra pomagała mi na lęki społeczne i fajnie miksowała się z alkoholem. Mimo wszystko Klony>Alpra.
Take DXM and Be Happy
  • 765 / 50 / 1
Nie wracajmy już do tematu "alpra vs clon" . Dla mnie clon to nic specjalnego, hydroksyzyna działa na mnie wyrażniej jak szóstka klona.

Jakie kroki podjął by psychiatra, gdy mu powiem o swoim uzależnieniu od benzodiazepin? W swoim cv ma napisanę "leczenie uzależnień".
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 1211 / 615 / 0
@KarmiKlasik ale co, wjebany jesteś i chcesz schodzić czy liczysz na wysępienie benzo? Jeśli to pierwsze to pewnie wypisze Ci leki na obstawę, da klony/relki oraz rozpiskę jak z nich schodzić lub skierowanie na detoks szpitalny. Jak liczysz na wysępienie benzo to tutaj różnie może być, jeśli masz papiery na jakieś zaburzenia lękowe i zdołasz go przekonać że jesteś bardzo chorym człowiekiem któremu jedynie benzyny umożliwiają normalne funkcjonowanie to możesz dostać ładny zapasik. Ale jak nie masz żadnych podstaw do brania benzo i stwierdzone masz jedynie uzależnienie to nie liczyłbym na nic więcej niż hydroksyzynę, dużo tu też zależy od lekarza.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".