Kiedyś w sumie kwentiaxu zezarlem na raz pewnie z 3000mg no ale poniedziałek też z innymi lekami na nadciśnienie no i popiłem alko to przez 3 dni leżałem w szpitalu i miałem ciągle wrażenie że lecę w dół bez spadochronu. Teraz się zastanawiam czy jest coś co można dorzucić do tej kwety żeby te "nic" zmienić chociaż trochę na coś co da mi jakby energii żeby nie być jak jakiś emocjonalny robot. Ale w ogóle kwete zamienić na coś innego. Bo w sumie już mnie to irytuje.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
A dawkę próbowałem zmniejszać sam i w sumie kończyło się tym że popadałem w jakieś lekkie depresję.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
a z odstawianiem benzo tez nie rozumiem w czym kweta miała by pomóc
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
12 listopada 2018aleatoryczny pisze: @up a po co ktoś cierpiący na bezsenność miałby brać kwetę? taka osoba po spaniu lepiej się czuje mimo że nie może zasnąć?
12 listopada 2018elunei pisze:No właśnie na mnie kwetapina nie działa ani trochę nasennie. Przy redukcji dawek benzodiazepin miałam subiektywne uczucie, że pomaga/bardziej placebo. Na bezsenność jest choćby mianseryna, która w dawce 30mg kładzie mnie do łóżka w 30minut. Lerivon(mianserynę) powinien przepisać każdy internista. Na 100% odpłatność, ale jednak. Na bezsenność i wyciszenie w ciągu dnia sprawdza się b.dobrze.12 listopada 2018aleatoryczny pisze: @up a po co ktoś cierpiący na bezsenność miałby brać kwetę? taka osoba po spaniu lepiej się czuje mimo że nie może zasnąć?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.