Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 586 / 81 / 0
ja teraz wzialem ok 210mg gdzie 110 juz mnie robilo fajnie i sie troche a co dopiero 1g %-D
Jestem dość trudny.
  • 584 / 36 / 0
A zazuce jednorazowo 75mg pregaby, 150mg Tramalu i 240mg kodeiny (razem z paracetem i sulfo) raz może nie będzie takiego uszczerbku
  • 151 / 8 / 0
19 lipca 2021Swiezzy pisze:
19 lipca 2021Aldrej pisze:
Wątroba powie Ci kiedyś dziękuję za takie połączenie. No ale czego się nie robi dla zdrowia.
Jednorazowy rzut by był

Człowieku, jak Ty przeciętnie co 2 tygodnie o takich połączeniach piszesz. Ale to Twoje zdrowie i Twoja kasa, mi nic do tego.
  • 584 / 36 / 0
tramadol mam drugi raz w życiu XD Ale chuj, dzisiaj powtórka
  • 584 / 36 / 0
Załadowałem 150mg pregabaliny, 150mg tramadolu + paraceta jebane go, no i thiocodin 360mg.
Zrobiłem tak że czasowo wejdzie wszystko na raz. Myślę że za 15-30minut się zacznie hehe. A później trza się podnieść jakąś dwójeczka kryształu i piweczkiem. Dramat dla organizmu :x
  • 1195 / 223 / 32
@Swiezzy
Lecisz coraz szybciej..
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 584 / 36 / 0
Poyebany ME, jak Mój avatar 🤪
  • 1195 / 223 / 32
Nie chcę moralizować, ale jak zmienisz avatar, to może się troche opanujesz haha
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 151 / 8 / 0
Nie wiem, czy się szybciej ze zrzygasz, czy się posrasz się
  • 1195 / 223 / 32
Jak się posra się to z przyjemnością ;)
Zablokowany
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.