Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 382 / 0
Degevax pisze:
U mnie pierwszy homet był wyjątkowo mocny i pozytywny, dopaliłem też trochę zioła. Z efektów wizualnych wyróżniał się motyw zamieniania się przedmiotów w budynki. Też mieliście tripy w tym stylu?

Paćka z mózgu, niedokurwienie, plamy, krechy, wiry, trąbki i jakaś skakanka w gąszczu kaset video.
Chuje muje, dzikie węże.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 6 / 0
Dziwne ja miałem całkiem głębokie tripy-mistyczny klimat, gąszcze drzew, które wyginały się jak w magicznej krainie, las którego konary układały się w trójkąty z oczami, ciągłe deja vu, poczucie, że już to przeżyłem, wgląd w swoje schematy zachowań i zauważenie, że część z nich jest zaczerpnięta od innych osób i wiele rzeczy, których na ta chwilę nie pamiętam totalna jazda bez trzymanki.Ale to ja na mnie homet działał lepiej od aco dmt (oba jadłem wielokrotnie w ilościach do 35mg)
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Na mnie lepiej działał 4-sco-dmt. Polecić nie mogę, bo nielegalny.
  • 4 / / 0
Pierwsza przygoda z tryptaminami . Zadbaliśmy o set&settings, dobre towarzystwo i czekaliśmy. Wyszło po około 30mg+ na głowę, wkręcało się bardzo długo (grubo ponad 1,5h). Jakiegoś wielkiego bodyloadu nie było, trochę mdłości.
Przeżyliśmy początkowo lekkie rozczarowanie. Gdzie te wizuale, cevy, oevy i inne kolorowe rzeczy? Siadło całkiem inaczej niż opisuje większość osób, co nie znaczy, że źle. Bardziej jak euforyk, cieszyliśmy się swoją obecnością i zachwycaliśmy miejscem w którym się znaleźliśmy. Nadaliśmy mu podczas tripu jakąś mistyczność, odkryliśmy po tylu latach życia inną stronę natury.
Po skończonej podróży czuliśmy jednak jak organizm broni się przed tą substancją, jak bardzo homet daje się we znaki. Mimo wszystko polecam przyszłym pokoleniom, bo warto coś takiego przeżyć.
  • 275 / 4 / 0
w takim razie chyba nie próbowałeś hometa, tylko coś innego lub jakiś naprawdę chujowy sort, po 30mg na pierwszy raz miałbyś lepiej niż dobrze, i byłbyś bardzo zadowolony. Tak samo zejście hometa nie pasuje, gdyż jest ono zajebiste
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 625 / 28 / 0
nie mogę patrze co wy za pierdoły piszecie
mam znajomego który bez tolerki po dawkach tryptamin rzędu 120 mg dośwaidcza lekkiego wyostrzenia obrazu i kolorów, kiedy innych 25mg hometa z tego samego worka zmiotło
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 236 / 11 / 0
Różne organizmy, różne reakcje.
Ale jeśli wszystkim po podobnej dawce ładuje się 1,5 godziny, to coś tu nie gra. Może kiepski sort, a może jedliście na pełny żołądek.
  • 581 / 91 / 6
Niekoniecznie. Znajomy miał podobnie, z tym, że inaczej :p Wjebał 40mg, poczekał ponad godzinę, żadnych efektów nie poczuł, to dojebał kolejnych 40 i go w kilka minut przeniosło w inny wymiar. Psychodeliki są dość nieprzewidywalne czasami, u niektórych na pewno.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 336 / 1 / 0
Ja miałem zawsze (i moi znajomi również) załadowanego hometa po 45 min. max. (łącznie z bl)
  • 56 / / 0
Oj jak tęsknie za tymi tripami na homecie. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się go dorwać, chociaż szanse małe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.