Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 266 / 30 / 0
Mix 3mmc z 4mmc, jakie dać proporcje?
  • 1959 / 59 / 0
A czego oczekujesz, jaka droga podania, jak długo zamierzasz brać, jaka dawka jednego i drugiego aktualnie Cię zaspokaja?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1342 / 48 / 0
Jeśli chciałbym wziąć do jakiegoś b-k coś na mocny i długi wzwód to lepiej wybrać sildenafil czy tadalafil? Który z tych jest bezpieczniejszy w takim połączeniu?
SESH
  • 1141 / 117 / 0
4-CMC z amph (nie tymi fluoro, tylko normalna feta uliczna ściera :D ) - wydaje się że może być fajnie.
Poleca ktoś, ktoś odradza? Jak coś to w jakich proporcjach polecacie to mixować?
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 59 / 0
@scat - inhibitory PDE5 jak sildenafil czy tadalafil powodują rozkurcz naczyń krwionośnych poprzez stymulację wydzielania tlenku azotu, także jest to dosyć bezpieczne przy stymulantach. Obniżają ciśnienie czyli efekt jest pożądany, Zależy co na Ciebie lepiej działa, sildenafil, działa krótko, ale mocno, tadalfil działa bardziej w tle, ale ma znacznie dłuższy czas działania. Ja bym celował w ten drugi, zaaplikowany pół godziny przed przyjęciem ketonu. Dodatkowym plusem będzie mniejszy zjazd, bo wiadomo, że wazokonstrykcja potrafi być męcząca.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 266 / 30 / 0
10 lutego 2017Thirteen pisze:
A czego oczekujesz, jaka droga podania, jak długo zamierzasz brać, jaka dawka jednego i drugiego aktualnie Cię zaspokaja?
Pytam o proporcje jednego do drugiego, nie dawki, dawki myśle doobiore sam, ale sugestie mile widziane :-) Podanie oral, od pół roku nic poza amf kilka razy, ostatnio ze 2 miesiące temu. Kiedyś w zupelnmosci wystarczalo na porcje 250mg jednej lub drugiej substancji (w mixie nigdy nie brałem). Oczekiwania: startujemy + 3-4 dorzutki, chciałbym żeby miły stan trwał od pierwszej do ostatniej dawki, więc myśle nie można wystartowac zbyt mocno :-)
  • 216 / 3 / 0
13 lutego 2017matiguzior pisze:
4-CMC z amph (nie tymi fluoro, tylko normalna feta uliczna ściera :D ) - wydaje się że może być fajnie.
Poleca ktoś, ktoś odradza? Jak coś to w jakich proporcjach polecacie to mixować?
Co za dużo fety to nie zdrowo :-) ja bym miksowała na początek 60/40 i z każdymi kolejnymi dorzutkami mniej amph.
  • 5217 / 924 / 0
Tez przetestuje taki mix (sildenafil) tylko z 3cmc po ktorym libido mam ogromne. Z 4cmc to roznie bywa i ciezko sie skupic na jednym - rozpierdol w bani jest konkretny. 4cmc lepsze na podryw poprzez ten dysocjacyjny efekt. Nagle kisiel w mozgu i wszelkie wymowki gdzies spierdalaja - mozna podbijac do lasek ktorych na trzezwo sie po prostu boimy lub uznajemy ze sa z lepszej ligi :D
Mysle ze 4cmc , feta + lek na erekcje- to już gruby mix. Nie napiszę dlaczego. Po prostu jak dla mnie za dużo na raz.
Zawsze myslalem że te leki na erekcje takze podnoszą ciśnienie. Oczywiście jeszcze to sprawdzę w innych źródłach ale dałeś mi Thirteen dobry trop .
Pozdrawiam
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1342 / 48 / 0
Mam nadzieję, że to co napisała trzynastka jest prawdą. Wszędzie straszą zawałem po miksach tego typu... pewnie jest to możliwe, ale bardzo mało prawdopodobne jeśli ma się względnie zdrowe serce.

Miksowałem kiedyś 4-BMC z tadalafilem i było zajebiście, żadnych dolegliwości. Z tym, że 4-BMC to bardzo łagodny fizycznie keton.
SESH
  • 101 / 2 / 0
izopropylofenidat - Jak to wypada z ketonami typu 3MMC / 4CMC? Będzie podbijać odpowiednio, czy nie da później spać?
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono z Izopropylofenidat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.