Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Przeniesiono z wątku ogólnego~Duce
12 sierpnia 2017Zduty pisze: A to nie jest tak, że gdy dopadają mdłości to na ogół już po wchłonięciu większości dexa?
12 sierpnia 2017Dextem pisze:Myślę, że w większości przypadków tak. Jak zaczynałem swoją przygodę z DXM to wymiotowanie nie osłabiało mi fazy nic a nic. Za to pomagało uspokoić żołądek. Bo jak zbytnio powstrzymywałem to mnie przez całego tripa mdliło.12 sierpnia 2017Zduty pisze: A to nie jest tak, że gdy dopadają mdłości to na ogół już po wchłonięciu większości dexa?
Mi osobiście po rzyganiu zawsze faza się zmniejszała co najmniej o połowę, a rzadko kiedy nawet całą fazę rzyganie neutralizowało.
mysle ze jesli rzygacie do godziny od przyjecia, to na pewno cos stracicie. zas jesli mina np 2h to juz bardzo niewiele albo nic.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Kiedyś też wymiotowalem, ale od kiedy dużo pije do tabletek to nic mi nie jest. Chyba stężenie dexa w żołądku jest mniejsze i łatwiej przechodzi przez żołądek
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.