Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 5959 / 1230 / 43
Ja swego czasu to stosowałem. Powinno pomagać.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 383 / 87 / 0
05 czerwca 2026visitorQ pisze:
03 czerwca 20267dni pisze:
Czy ktoś miał/ma nerwice pęcherza lub coś takiego?
Objawia się to tak, że rano popijam tylko tabletkę, a chodzę sikać z 5 razy w ciągu ok 2-3h (barwa przezroczysta). Pijam tylko wodę i mam wrażenie, że z przerzuceniem się głównie na nią + herbatę w ciągu dnia to tak mam. Pijąc jakieś kolorowe napoje tak nie miałem.
Trochę mi to dokucza. Czy ktoś też tak ma i łączy to z nerwicą? W sumie pijam ok 2l płynów dziennie.
Mam nerwicę pęcherza. Musiałem zrezygnować z pracy bo co 15 minut chodziłem do kiba. Najgorzej rano do godziny 12.
Nie ma znaczenia co piję, po wszystkim tak samo chce mi się lać. Najczęściej piję ciepłą wodę z czajnika lub herbatę.
Pomaga mi medyczna marihuana, po niej nie chodzę do toalety tak często.
Jakoś to wyleczyłeś, byłeś z tym u kogoś? Powiesz coś więcej?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.