Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 437 / 21 / 0
U mnie 'gram' fety stoi 30zł, tak samo palenia. Mieszkam kawałek od Zielonej Góry.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1736 / 18 / 0
U mnie hurtowo gram amfy chodzil najtaniej po 9zł... (przy 100wie), tylko ze teraz pukneli producenta i na bank zdrożała...

Srednio to najczesciej cena jest 40zł za gram ważony jak sie normalnie kupuje jeden worek... Przez okres jak była tak tanio przy hyrcie to slyszalem ze 30zł od grama a nawet 25zł... Ale niewiem ile w tym prawdy

No ale ja sie tam tym nie interesuje :P bo nie ćpam ścierwa... dlatego moje informacje moga bc nieaktualne lub wcisniete (co jest maloprawdopodobne ta druga opcje)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 126 / 8 / 0
w łodzi 25-30zł za 1g.

moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
psychedrine pisze:
w łodzi 25-30zł za 1g.

moze zbierzemy sie w kilka osob i bedziemy robic fete sami?Wkurwia mnie juz jak widze bogatych frajerow wysiadajacych ze swoich jeepow z felgami za 4 koła jedna %-)
moze nawiazemy wspolprace??? :-D
  • 126 / 8 / 0
jezeli nie jestes z policji to bardzo chetnie :D
chce sie wozic drogimi autami, kupowac to na co mam ochote i ogolnie pławic sie w pieniadzach, chce zobaczyczyc na wlasnej skorze czy "pieniadze szczescia nie daja" %-)
  • 237 / 5 / 0
[quote="psychedrine"]
jezeli nie jestes z policji to bardzo chetnie ]

eE ja nie jestem :cool: HWDP a Ty ?:> od amfy po koke i cala Polska nasza hie $-)
  • 1736 / 18 / 0
jeszcze wliczcie w taki interes koszty dodatkowe takie jak:
pare klamek
pare karabinów szturmowych
pare granatów
pare ładunków C4
Pancerne szyby w domu, antywłamaniowe drzwi + garaż na samochód do którego nie idzie sie wkłamać,

I cała polska może być wasza

;)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Ta tylko najpierw trzeba nie wdupiac... hmm a ta bron to do syntezy potrzebna? a walka o teryterium, to jeszcze nie ameryka i daleko do tego a na pewno nie przy pokatnym handlu.
  • 237 / 5 / 0
mikor pisze:
Ta tylko najpierw trzeba nie wdupiac... hmm a ta bron to do syntezy potrzebna? a walka o teryterium, to jeszcze nie ameryka i daleko do tego a na pewno nie przy pokatnym handlu.
Oj uwierz ze nawet u mnie w malym miasteczku byla wojna o interesy co prawda nikt nikogo nie zastrzelil ale jeden kose w brzuch mial :nuts:
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Heh bardzo dobrze to ujales w malym miasteczku ... bo w duzym to co drugi sprzedaje a usery chodza tam gdzie jest a nie kazdy nie zawsze ma tak wiec kazdy dil sie na chapie a to ze skads naplywa amfa ktora nie daje zarobic guru ktory zaopatruje tych dilow to juz jest przez niego nie do wykrycia.. przy w maire malej skali bo przy wiekszej zacznie cos czaic ze mu spadly zyski;) chociaz teraz bardzo watpie ze istnieje tak zorganizowany handel jak niegdys fakt obstawione bramki itd itp. ale sprzedaz osiedlowa raczej bez obaw.;) no chyba ze tak jak ty wspomniales male miasteczko 1000 osob 4 dilow no to fakt moga sie ciac..;P
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.