Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 901 / 11 / 120
Sorry, to była grubsza sprawa, już naprawione.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 4 / 1 / 0
WItam nie mogę zalogować się n chat matrix. WPisuję identyczny login i hasło i nic.
  • 1615 / 413 / 2
@Markento primo musisz mieć bodajże min. 3 posty na liczniku (posty w tym dziale nie dodaja sie np. do licznika postow) - masz to opisane w regulaminie, po czym wchodzisz na hyperreal.at/reset-hasla zmieniasz haslo (jest to koniecznosc) i mozesz wejsc na czat.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / 1 / 0
Problem z czatem
Nieprzeczytany post autor: Rufuz »
Witam. Jak powyżej, ściągnąłem tą aplikację założyłem konto wszedłem w nią i kompletnie nie wiem co dalej w pokojach żadnej zakładki ani nic. Nie wiem co mam zrobić żeby być na publicznym czacie i pisać z ludźmi. Proszę o pomoc.

Przeniesiono – CAF
  • 1665 / 1039 / 7
@Rufuz, aby zalogować się na czat wymagany jest jeden zaakceptowany przed moderację post w merytorycznych wątkach. Zaakceptowałam jeden w wątku o kwetiapinie, zatem teoretycznie teraz powinieneś już móc się logować, pozdro.

P.S. Jedno pw odnośnie handlu do któregokolwiek z obecnych grozi banem. Tak tylko nadmieniam, bo Twoje konto ma ledwie 50 minut od rejestracji.
Uwaga! Użytkownik CATCHaFALL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
Ulala dostałem bana? Za co?
  • 1665 / 1039 / 7
Nie dostałeś, Twój nick nie widnieje na liście zablokowanych użytkowników. Znów coś źle robisz ;)
Uwaga! Użytkownik CATCHaFALL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
@CATCHaFALL przepraszam bardzo, poszedłem za grubo z tymi "zarcikami" na ile dostałem bana jak możesz to odpowiedź.

Będę grzeczny, słowo harcerza.

scalono - /Merx (istnieje funkcja edycji postów)
  • 1665 / 1039 / 7
Caly weekend mnie tam nie było, poza tym żadnego bana nie masz, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, ale lista to potwierdza.
  • 6 / 1 / 0
Catchfalleczka mam bana permanentnego? Czy na jakiś czas? Wiem, że jest to trochę nie na temat, ale fajnie byłoby wiedzieć. Jeśli nie tu to napisz mi na PW.
Z góry dzięki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.