Obecnie stosuję skrzypovitę men, ale bardzo chętnie coś dołożę. Jedno i drugie aktualnie zapuszczam i chcę, aby efekt końcowy byl super :-)
Ale galaretki, wywar z kurzych łapek to też dobry sposób na produkcję kolagenu.
Od siebie dodam, żeby używać na noc kremu, najlepiej taki co najmniej 50+.
Zresztą widać po mordzie, w ryjcach. O dowód nadal często jestem proszony.
Ostatnio usłyszałem od kogoś że daje mi 20.
Do tego odżywka do włosów i szampon Skrzypovita, nakładane również na wąsiki.
Przy takich objawach należy podawać cynk z apteki zincas forte 25mg cynku i najlepiej zacząć od 100mg, po miesiącu suplementacji i ciągłym wzroście paznokci plamy nie powinny się już pojawiać, albo będą dalej bo może to być wada genetyczna, ja to mam tak samo jak moja mama.
Cynk jest także mocno przeciw wirusowy w takich dawkach, więc dwie pieczenie na jednym ogniu.
Do lepszej przyswajalności cynku należy podać krzem i zieloną herbatę, najlepiej skrzyp polny z zieloną herbatą i witaminą C.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.