Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5780 / 1184 / 43
Pierdolisz. Ja tam się nigdy nie nudzę. Jak ćpasz stimy, i siedzisz jak pizda i ciągnie do ludzi, to oznaka słabości. Ten stan można wykorzystać w inny sposób. Np posprzątać łazienkę. Jak ktoś jest samotnikiem, to będzie się dobrze czuł po wszystkim. Ja np bardzo lubię upijać się w samotności. Coś narysować, coś napisać, pogadać z psem. Gdy mam dragi, jedzenie i bieżącą wodę - to mogę wcale z domu nie wychodzić. Bo po co ? Raz w ciągu na kanna nie wychodziłem z chaty przez miesiąc. Fajnie było.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3854 / 314 / 0
london5 pisze:
Jak ktoś jest samotnikiem, to będzie się dobrze czuł po wszystkim.
Dokładnie zią.

Zdecydowanie lepsza opcja, niż pierdolić z jakimś kretynem/kretynami o 'dupie Maryny'. W ogóle, to od dłuższego czasu z podziwem obserwuje zaangażowanie, z jakim ludzie rozmawiają właśnie o najzwyklejszych pierdołach, które z reguły pełnią funkcję fatyczną. Oczywiście nie jest tak, że nie czerpię radości, gdy sam wdaje się w takie rozmowy, ale jest ona zdecydowanie mniejsza niż u reszty, a częściej zastępują ją wyrzuty sumienia, że zmarnowałem swój cenny czas na wysłuchiwanie potoku pospolitych kretynizmów. Takie 'small-talki' to dla mnie tylko pierdolone gierki, i nieważne rozmowy, ale większość ludzi bez nich umarłaby z nudów (i sam nie wiem, czy jest to bardziej śmieszne, czy żałosne).
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 242 / 13 / 0
Cpanie samemu oraz picie to juz problem. Wyjatkiem sa opiaty czy palenie naturki. Jednak dalej jestem zdania ze narkotyki to aubstancje spolecznosciowe :)
  • 977 / 221 / 0
Czyli jak zarzucę w samotności jakiegoś psychodelika żeby posłuchać muzyki i wyjść na spacer to już mam problem?
  • 207 / 16 / 0
Fruktoza pisze:
Czyli jak zarzucę w samotności jakiegoś psychodelika żeby posłuchać muzyki i wyjść na spacer to już mam problem?
Nie widzę w tym żadnego problemu. Ja większość rzeczy zarzucałem w samotności, bo tak po prostu lubię.
  • 163 / 5 / 0
kierwa hieroina z kokąą
  • 977 / 221 / 0
@grzdyl Doskonale Cię rozumiem, pytanie kierowałem raczej do użytkownika @EastDrastic który uważa że "narkotyki to substancje społecznościowe". ja również większość rzeczy zarzucam w samotności. Głównie dlatego że moi znajomi jakiekolwiek narkotyki (oprócz alkoholu i marihuany) uważają za skrajnie niebezpieczne substancję które momentalnie ich uzależnią i wyślą na cmentarz. Kiedyś próbowałem ich namówić na spróbowanie 4-AcO-DMT...stwierdzili że trutki na szczury jeść nie będą.
  • 39 / / 0
Takim znajomym to należy pokazać to forum, może nie całe, ale chociaż te powiedzmy bardziej ambitne posty, od ludzi którzy siedzą w temacie od lat i mają dużo sensownych informacji do przekazania. A właśnie co do samotniczych dragów to nie wyobrażam sobie brania stymulantów w samotności dla samej przyjemności, sam podrzucam tylko do jakiegoś nocnego czytania zbędnych studenckich pierdół. A że raz na jakiś czas zdarzy się każdemu wolny, samotny wieczór to polecam rekreacyjną kodeinkę.
Opiaty powodują globalne ocieplenie, potwierdzone info.
  • 6 / / 0
za 300zł obkupie sie w sklepie alkoholem to nie mam ochoty tydzień z łóżka wstawać i dobrze mi z tym ;)
...Jedzie ksiądz na karuzeli
  • 242 / 13 / 0
I co da pokazanie hypka? Namawianie i nauczanie ludzi to blad ktorego sie zaluje zaufajcie mi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.