I dobrze.
A co do 25x-NBxx to NBFy to niestety porażka z tego co czytałem, sensowniejsze są NBOH - niektóre mocniejsze wizualnie niż NBOMe, ale jeszcze trzeźwiejsze umysłowo. Mowa o zwyczajnych dawkach rzędu 1mg.
Natomiast NBMD wg. tego co mam na kompie to może być niezła jazda w głowie jak i na oczach. Papier już gdzieś wrzucałem z tymi badaniami. Nie wiem tylko czy to były badania na ludzkich receptorach.
Na sadistic napiszcie kuwa zróbcie coś leniwce. Ja piszę do różnych organizacji lewicowych teraz.
Ćpuny walczmy o swoje! mamy prawo chyba jeszcze do czegoś, nie>
I Twych najbliższych
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
"Jak działa jamniczek"
"Dziękujemy za czujność. Szykujemy materiał na ten temat. Do końca miesiąca można zgłaszać uwagi do nowelizacji do rady ministrów.
Pozdrawiam."
btw. pierdolcie się wszyscy parę lat mam CV pisałem i tyle mi wystarczy by umieć napisać, że coś z jakąś ustawą jest nie tak. pff ja przynajmniej coś robię.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.