Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
Zablokowany
  • 1628 / 196 / 0
Z dmarem pewnie się przeprosimy. :-D

I dobrze.
  • 677 / 2 / 0
Ja tam nie przeżywam tego bo ketony to syf i ich nie używam, ciesze sie , że zostanie dmar (może powróci) , i pochodne fety które mnie jako jedyne satysfakcjonują z RCoraz mam cichą nadzieje, że jak wyjebią te wszystkie ketony będzie lepsza jakość amfetaminy i mniej wałków na wciskanie RC. Ja ogólnie używam wyłącznie MJ i czasami zafuram fetki która zresztą jest bardzo dobrej jakośći i i tak działaniem przebija te wszystkie substancje. Jedyne czego mi szkoda to psychodeliki no i 3-MMC było wporzo ;]
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
To jak wszystkim. %-D O ile psychodeliki to niekończąca się opowieść tak 3-MMC jest jedno jedyne w swoim rodzaju i szkoda go bardzo.

A co do 25x-NBxx to NBFy to niestety porażka z tego co czytałem, sensowniejsze są NBOH - niektóre mocniejsze wizualnie niż NBOMe, ale jeszcze trzeźwiejsze umysłowo. Mowa o zwyczajnych dawkach rzędu 1mg.
Natomiast NBMD wg. tego co mam na kompie to może być niezła jazda w głowie jak i na oczach. Papier już gdzieś wrzucałem z tymi badaniami. Nie wiem tylko czy to były badania na ludzkich receptorach.
  • 322 / 2 / 0
ja chyba jako jeden z niewielu miałem okazję spotkać się z 25C-NBOH, i na jego potencję narzekać nie można. Ja jestem mało wrażliwy na tę rodzinkę, dla NBOMe zwykle muszę stosować czterokrotnie wyższą dawkę by osiągnąć założone rezultaty, dla 25C-NBOH wystarczyła dwukrotna.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 1628 / 196 / 0
To by się zgadzało wg. tamtych badań, bo z tego co pamiętam 25C-NBOH było 2,5 raza bardziej aktywne od NBOMe. Za to 25C-NBF było chyba kilka razy(5 albo 6) mniej aktywne. Kurde zaraz poszukam tego na dysku. :-p
  • 1262 / 17 / 0
Przestańcie pierdolić tylko piszcie do KORWINA, Palikota, Rydzyka by odkręcali tą ustawę szkodzącą ludziom i pacjentom. Jakiś chaos zróbcie dyskusje na kwejku, wp, do papieża napiszcie kuwa :D

Na sadistic napiszcie kuwa zróbcie coś leniwce. Ja piszę do różnych organizacji lewicowych teraz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 2 / 0
przepraszam, ale to są jakieś kpiny. W nowelizacji pomagali chyba twardogłowi terapeuci po praniu mózgu i skacowani smutni panowie

Ćpuny walczmy o swoje! mamy prawo chyba jeszcze do czegoś, nie>
Alkohol to Twój wróg
I Twych najbliższych
  • 2878 / 21 / 0
I jak uważasz, że te organizacje niby pomogą? Myślałeś o tym, masz plan, czy po prostu robisz to na ślepo bez żadnej wiedzy jak to działa?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 506 / 12 / 0
Czytając jego wypowiedź strzelam, że po przeczytaniu jego maili te organizacje prędzej poprą tą nowelizacje, hah.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 1262 / 17 / 0
Krytyka polityczna odpisała tak:
"Dziękujemy za czujność. Szykujemy materiał na ten temat. Do końca miesiąca można zgłaszać uwagi do nowelizacji do rady ministrów.
Pozdrawiam."

btw. pierdolcie się wszyscy parę lat mam CV pisałem i tyle mi wystarczy by umieć napisać, że coś z jakąś ustawą jest nie tak. pff ja przynajmniej coś robię.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.