Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Wizz pisze:odłóż uzywki na iesiąc dwa i wtedy przetestujscuridad pisze:Po 3 tygodniach z 5g PVP i 2 tygodniach przerwy od wszystkiego zamówiłem 1g PVT, i rewelacji nie ma. Tylko stymulacja i duża chęć na kolejną by kopnęło mocniej a i tak tego nie robi. Schizy żadnej, euforii może trochę przez pierwsze 5 minut.
Dawkowanie duże minimum 100mg by coś poczuć, ale to już może przez moja tolerancję.
Do czystej stymulacji jak najbardziej można, tylko nie ekonomiczne, a jak się coś więcej to nie polecam.
dziwicie sie ze nie kopie po 1 lipca jak macie styki popalone
Z nowych srodkow jak narazie 4f-pvp daje troszeczke rade, reszte srodkow mozna w kiblu spuscic.
God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
powiem tak w wersji vapo a-pvt jest bardzo przyjemna :P
ale raczej nie dla zatwardziałych alfiarzy tylko okazyjnych użytkowników (tak są tacy !!) jak ja
smak i zapach był identyczny jak przy pvp
na prawdę vapo euforia była niesamowicie fajna i prawie identyczna do pvp
tylko działanie krótsze i słabsze
ale uzależnia tak samo, bo miał być buch i skończyło się na całym gramie a potem z racji braku pvt poszło 1g 5dbfpv i na koniec próba z 4f-pv9 co niestety okazało się błędem gdyż palony fluor to porażka :D
zLoad pisze:Piertolisz jak potluczony, akurat wiem ze reprezentujesz jednego z vendorow ale prawda jest taka ze to nieaktywne gowno jesti tyle.Wizz pisze:odłóż uzywki na iesiąc dwa i wtedy przetestujscuridad pisze:Po 3 tygodniach z 5g PVP i 2 tygodniach przerwy od wszystkiego zamówiłem 1g PVT, i rewelacji nie ma. Tylko stymulacja i duża chęć na kolejną by kopnęło mocniej a i tak tego nie robi. Schizy żadnej, euforii może trochę przez pierwsze 5 minut.
Dawkowanie duże minimum 100mg by coś poczuć, ale to już może przez moja tolerancję.
Do czystej stymulacji jak najbardziej można, tylko nie ekonomiczne, a jak się coś więcej to nie polecam.
dziwicie sie ze nie kopie po 1 lipca jak macie styki popalone
Z nowych srodkow jak narazie 4f-pvp daje troszeczke rade, reszte srodkow mozna w kiblu spuscic.
napisalem w oparciu o uwagi ludzi co uderzaja raz na jakis czas i zdania sa podzielone
u typowych alfiarzy raczej lipa
Wizz pisze:jakiego vendora reprezentuje
napisalem w oparciu o uwagi ludzi co uderzaja raz na jakis czas i zdania sa podzielone
u typowych alfiarzy raczej lipa
Otoz aktualne srodki nawet jesli reaguja tak jak powinny to ich dawkowanie PRZERAZA. Jedyny skutek ustawy z 1 lipca jest taki ,ze ludzie ,masowo sie wyzbywaja z kasy. Dobrze ,ze nadeszla zmiana warty. Trzeba jak najszybciej szambo wyczyscic.
God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
a-PVT wspominam całkiem dobrze, a trochę tego przerobiłem (~3g?).
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.