Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 52 / 0
Kanna w kabel nie strzelisz, można jeszcze p.r. spróbować. Zmniejsz dawkę o połowę i zjedz jeszcze raz.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 8 / 0
jeśli ma być sens palenia tego kanna, to proporcja maksymalnie 1:10. relatywnie jest dość słaby
  • 438 / 12 / 0
Paliłem masę kanna (również FUBINACE) zawsze na odpierdol czyli trochę tytoniu do lufki, dotknąć prochu (czasem mniej, czasem duuużo) i gotowe! %-D Wiem mega marnacja. Raz tylko zrobiłem maczanę AM-2201 1g na 40g podkładu to później jeszcze dodawałem Damiany bo lubię efekt idealnego upalenia JEDNĄ CAŁĄ lufką każdego syntetycznego kanna ale kit z tym. Trzymamy się tematu.

Leci do mnie 3g AB-FUBINACA i 1g UR-144 i się zastanawiam czy tyle FUBINACI nie będzie za dużo jak na tyle UR-144? Jedno i drugie paliłem ale dawno temu i nie pamiętam już działania podpisanego kanna (klatki jakieś są co było zajebistego/strasznego) więc co sądzicie o takim mixie na 40g podkładu? Działanie UeRki jakoś pamiętam ale tego drugiego nie za bardo dlatego piszę w tym temacie odnośnie doradzenia w sprawie jaką posiada ten wątek w nazwie. Joł.
  • 31 / / 0
@up moim zdaniem fubinaca 1:10, bo tak jakoś wyjdzie z tego mixu jest dużo mocniejsza od am 1:40 :D
  • 571 / 28 / 0
Parę dni temu pierwszy raz testowałem syntetyczne kanna, właśnie AB-FUBINACA. Jako że lubię waporyzować wszelkie rc, i jestem zbyt leniwy żeby bawić się w robienie maczanki, kannę zapodałem z folii aluminiowej. Użyłem naprawdę niewiele, na oko max 20mg, a porobiło mnie niesamowicie mocno, tak naćpany, czy raczej przećpany nie byłem już dawno. Kurewsko ciężki bodyload, serce szalało, krzywe rozkminy, paranoje, lęk. Do tego OEV'y i odczucia porównywalne do dysocjantów, czyli po prostu kosmos i hardkor na maxa. 20 minut po zapaleniu nie byłem w stanie nawet siedzieć i czułem się okropnie, mogłem tylko położyć się do wyra i modlić się żeby mnie jak najszybciej puściło. Wcześniej tego dnia żarłem a-pvp i pentedron i to na pewno miało wpływ na działanie kanny, ale to co się ze mną działo i tak jest dla mnie niepojęte, dużo już rzeczy brałem w życiu, ale tak kurewsko mocno i ciężko niczym się jeszcze nie porobiłem...
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 1 / 0
20 mg ? na pierwszy raz ? no spoko ;-) sądzę że 5 mg mogło by ci zaprezentować nawet ciekawe a napewno milsze doznania jeśli można w ogóle tak to nazwać...
  • 3955 / 147 / 0
jak dla mnie ten kanna jest chujowy.
niedojebanie genetyczne
  • 1169 / 52 / 0
Potwierdzam. Siostra Pinaca o wiele wiele lepsza.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
Marlboro_Red pisze:
Siostra Pinaca o wiele wiele lepsza.
jest wrecz 'o niebo' lepsza.
niedojebanie genetyczne
  • 17 / / 0
1:15 było za słabo, nie opłaca się, a 1:10 było nawet okej, ale wolę coś lepszego
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.