Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
@Słomiany matole no kurwa wychodzi Ci 3 litry płynu i nie wiesz co robisz źle, tak ciężko wykminić że daje się za dużo wody? 0,5 litra na 0,5kg powtórzyć 2-3 razy.
  • 76 / 2 / 0
nalewam trochę nad poziom maku tak jak podano a mniej nie da rady bo od razu wchłania to mak
i prosiłbym o nie obrażanie ;-)
W klubie tym jak w escape roomie
Im wiem więcej tym mniej mówię
  • 202 / 3 / 0
Slomiany+ pisze:
nalewam trochę nad poziom maku tak jak podano a mniej nie da rady bo od razu wchłania to mak
i prosiłbym o nie obrażanie ;-)
Jak wchłania? To brzmi, jakbyś zalewał go wrzątkiem i zostawiał na pół dnia.
Zalewaj mak letnią wodą. Pół szklanki wrzątku, pół normalnej. 2 szklanki i od razu mieszasz.
"Z przemodlenia, z przeomdlenia senny,
w parku płakałem szeptanymi słowy."
  • 618 / 112 / 0
Słomiany na 500g maku dawaj 0,75l wody, około 60 stopni (nie wrzątek, a gorąca kranówa). na 1kg maku zalewaj 1,5 litra. syp mak, wodę odmierzaj butelką 1,5 litrową.
  • 205 / / 0
ja 0,75 litry leje na 750g makersona-jestem fanem gestego zakwasu:D Jak nie da sie mieszac to mozna troche dolac. A co do szmatki to ban/wan damka:D Dzieki niej na pewno taki mocarz wychodzi:D
ps. Dzis po silce znow zakupy mnie czekaja:D
Bania goni banie:P
  • 744 / 29 / 0
Jak będzie jakieś większe zainteresowanie tematem i jak ktoś będzie chciał klepnąć nowy wątek, oczywiście.
To mogę przedstawić "Step by Step und foto guide" do metody (Co dwa garnki to nie mikser?) garnek ver.2

Podobno Magda GeSSler poleca. ;-)
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 225 / 1 / 0
Witam! %-D
Powiedzcie mnie czy dobrze to robię:
Bakalino, dużo syfu (czarne ziarna, czerwone też)
Po ekstrakcji napój przypomina mocz u kogoś z białkomoczem (biało, żółto-mętny)
Smak gorzki że język cierpnie i po drugim kuflu już ciężko to w żołądku utrzymać.

Tak ma być?

Wybaczcie lenistwo :hug:
Porycia mistyczne
  • 510 / 6 / 0
Tak ma być :D Z opisu wynika, że wszystko jest tak jak powinno. Zresztą to jest tak proste, że trzeba być naprawdę zdolnym, żeby to spierdolić :D
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 451 / 4 / 0
Chyba jej/jemu chodziło czy jebnie jeżeli skłąda sie z wymienionych podzespołów (kolor,smak).
Nie wiadomo czy jebnie, wiele osob twierdzi że kolor rudy i pierwszy łyk do porzygu to dobre fatum ( w sumie u mnie sie sprawdza ) lecz nawet to nie musi byc wyznacznikiem zajebaniości
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 839 / 69 / 0
O, wątek Sonena wrócił do życia :) Proszę państwa, co państwo tyle wody leją do tego PST? Ja na każde 250g lałam jeden kubek (to trochę mniej, niż 250ml) wody, ciepłej kranówy i było zawsze si. Oczywiście w metodzie z garnkiem, bo do niej potrzeba mniej wody.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.