Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 834 / 18 / 0
Od ponad tygodnia biorę 300mg, brak zmian, może mniej schizofreniczne myśli.
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 1343 / 18 / 0
polfiara pisze:
@tramadolol: Nie do końca o to mi chodzi. Lubię wiedzieć, co biorę - po prostu. Jeśli są jakieś skutki uboczne w postaci "cudownego naćpania" to wtedy jest raczej niedobrze skoro coś, co ma leczyć jednocześnie też daje jakieś "jazdy". Jak chcę mieć odlot, to walę LSD albo mefedron.
Albo ten sulpryd (nie amisulpryd) dał jakieś jazdy, albo to ze mna cos nie halo.
Czyli pytasz, jak rekreacyjnie zadziała dawka 500 zeby sie upewnic, czy napewno mniejsza bedzie miala dzialanie lecznicze? good
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 63 / 10 / 0
To, że 100 mg ma na mnie działanie lecznicze to wiem, bo codziennie rano tyle łykam ziom ;). Ech, nadal nie mam odwagi zwiększyć dawki nawet dla tej ciekawości. Chyba zostawię temat tak, jak jest :D
Niektórych filmów nie znajdziesz na torrentach... ;)
  • 351 / 12 / 0
Zmniejszenie dawki do 50mg zmniejszy akatyzje czy jest to dawka za niska żeby działała? Przy 100/200mg na dobe w nocy nogi mi latają jakby prąd je raził a w dzień jestem jakby nadmulony bo spać się nie chce ale mi niewygodnie we własnym ciele.
  • 1343 / 18 / 0
polfiara pisze:
To, że 100 mg ma na mnie działanie lecznicze to wiem, bo codziennie rano tyle łykam ziom ;). Ech, nadal nie mam odwagi zwiększyć dawki nawet dla tej ciekawości. Chyba zostawię temat tak, jak jest :D
wiem ze to forum dla ćpunów, ale jezeli dziala dobrze - po co ruszać i tymbardziej dawke 5x mocniejsza? pod Twoim masz jeszcze drugiego posta, ze 100-200 nie jest tak zajebiste
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 571 / 29 / 0
comandos pisze:
Zmniejszenie dawki do 50mg zmniejszy akatyzje czy jest to dawka za niska żeby działała? Przy 100/200mg na dobe w nocy nogi mi latają jakby prąd je raził a w dzień jestem jakby nadmulony bo spać się nie chce ale mi niewygodnie we własnym ciele.
50mg to jak najbardziej aktywna dawka, kiedyś tyle właśnie mi przepisywano. Obecnie biorę 200mg i jest dobrze, chociaż chwilami załącza się akatyzja. Co trochę dziwne, bo kiedy lekarz dał mi setkę, przez tydzień chodziłem zmulony, ale przepisano mi go na pobudzenie, nerwowość itp., i tutaj pomogło jak ręką odjął. W sumie nie wiem czy potrzebuję dalej go brać, zwłaszcza że drogi, ale czuję się dobrze to nie chcę mieszać.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 18 / 0
ja biorę 300mg i nie mam akatyzji
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 192 / 20 / 0
Brałem 100mg/d i byłem zadowolony. Jednak jakoś tak przestałem go stosować, muszę wrócić, ponieważ aktywizował i nie wywoływał efektów ubocznych. Oczywiście dawki 150mg włącznie, większe działają już typowo neuroleptycznie.
  • 571 / 29 / 0
Wróciłem po kilku miesiącach do brania amisulprydu 200mg, działa na mnie bardzo dobrze już od pierwszej tabletki - aktywizacja, brak niepokoju, chęć do działania. Pierwsze parę dni ciężko spać, ale jak się już uda, sny nie z tej ziemi. Dodatkowo biorę 40mg paroksetyny i ten zestaw praktycznie wyłączył lęk i fobie.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 18 / 0
"aktywizacja, brak niepokoju, chęć do działania"
ja tego nie zauwazylem a bralem 300mg
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.