polfiara pisze:@tramadolol: Nie do końca o to mi chodzi. Lubię wiedzieć, co biorę - po prostu. Jeśli są jakieś skutki uboczne w postaci "cudownego naćpania" to wtedy jest raczej niedobrze skoro coś, co ma leczyć jednocześnie też daje jakieś "jazdy". Jak chcę mieć odlot, to walę LSD albo mefedron.
Czyli pytasz, jak rekreacyjnie zadziała dawka 500 zeby sie upewnic, czy napewno mniejsza bedzie miala dzialanie lecznicze? good
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
polfiara pisze:To, że 100 mg ma na mnie działanie lecznicze to wiem, bo codziennie rano tyle łykam ziom ;). Ech, nadal nie mam odwagi zwiększyć dawki nawet dla tej ciekawości. Chyba zostawię temat tak, jak jest :D
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
comandos pisze:Zmniejszenie dawki do 50mg zmniejszy akatyzje czy jest to dawka za niska żeby działała? Przy 100/200mg na dobe w nocy nogi mi latają jakby prąd je raził a w dzień jestem jakby nadmulony bo spać się nie chce ale mi niewygodnie we własnym ciele.
ja tego nie zauwazylem a bralem 300mg
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.