Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
Chodzi o lisc prawoslazu i u mnie tego nawet w zielarskim nie bylo. Jest w aptekach, ale w niewielu, bedziesz musial sie naszukac. Jeszcze tego nie mam ale ponoc sie nadaje. Druga opcja to podbial, ale ten podobno ma chujowo smak.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Po pierwsze prawoslaz też nie jest jakis wysmienity, a po drugie i tak zielsko nabierze specyficznie skurwiałego smaku.Na etapie namaczania można pokombinować trochę z zapachem, ale raczej nie ze smakiem.
Po mojemu można jedynie mieszać gotowy produkt z jakimis intensywnymi w smaku chwastami.Może wpierdolić do bonga z lekko wysuszonym tytoniem fajkowym.Duńskie są solidnie aromatyzowane, powiedzmy wisniowy Alsbo.Jakas melasa może.Kombinujta.
Marshmallow trafił do komercyjnych produktów, bo pakiety miały z grubsza przypominać maryche, no i powiadają, że dobrze się nabija.Mi to tam koło chuja lata, bo wolę zrobić mocniejszy towar i spalić go w lufie 50:50 z tytoniem.Niepalącym nie polecam, bo jednak trochę tej nikotyny się uwolni i może zmienić profil działania.Ja często kurze papierochy bez filtra, także mi takie rozwiązanie pasuje.
No i waporyzować też można bez zbędnych przygotowań ;-)

Odpowiedni wątek do takich dyskusji jest trochę niżej hehe.
  • 845 / 12 / 0
No to polec cos lepszego, dostepnego na miejscu w wiekszym miescie. Bo w kolejne zamawiania z netu nie chce mi sie bawic.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 7 / 0
No włąśnie... co polecasz? tytoń wydaje mi się nico zbyt rozdrobniony, żeby ładnie mięsiście nasiąkać. Nasączał już ktos czysty tyton, do skręcania? Chyba słabo się nabija.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Spróbuj z miętą do dostania w sklepach zielarskich i aptekach .U mnie w mieście 3 zł za 50 gram . Smak jak dla mnie neutralny (może przez to że pale dużo papierochów ) inni mówią że przyjemny i odświeżający .
  • 1107 / 52 / 0
Mięta strasznie gryzie już gdzieś o tym pisałem i jest ochydna ! Wcale nie jest to przyjemny i odświeżający dymek ;P
  • 4 / / 0
Nie wiem ale ja spotkałem się tylko z pozytywnymi opiniami , zależy to na pewno od upodobań każdej z osób oraz przetworzenia i rodzaju mięty .
  • 31 / / 0
Jesli chodzi o Prawoslaz to jest na allegro z wysylka mi wyszlo niecale 11 zeta za 50 g.
Uwaga! Użytkownik lowmed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 7 / 0
Pytałem w swoim city o... lewoślaz. Lewoślazu nie ma, ale prawoślaz, to i owszem w zielarskim jest po 3zł za 50 gram. Pytanie: Czy to po prostu polska nazwa czegoś co z obca zwie się marshmellow?
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
Tak, chociaż ten z apteki nie jest pewnie taki jak ten z np. magicznego ogrodu. Chodzi o "konsystencję".

Jak masz możliwość to wrzuć zdjęcie tego aptecznego prawoślazu, oczywiście suszu.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2010 przez kato, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.