Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Dawaj 900.
Pozdro 600.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 400 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: popjerdol »
kurde 900 to chyba za ostro. moze 750 by sprobowac...

jeszcze dodam, iz biore singular i flonidan regularnie, ale nie sadze aby te leki splycaly dzialanie kody. flonidan to antyhistamina wiec nawet lepiej powinno byc. no i jeszcze takie wziewy i krople do nosa ale to sie nie liczy.
mowie brednie, nie sluchajcie mnie
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Popieram XXXZZZXXX:D.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Ja kody max ładowałem 750 mg bez tolerki (antek).

I jest to ilość sporo za duża. Zamiast się cieszyć z czystości umysłu. To siedziałem przed kompem ze spuszczonym łbem i lekko noddowalem...

No ale to był eksperyment.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flijoye »
Z Kodą próbowałem kilka razy.

Za pierwszym razem skonsumowałem opakowanie Thiocodinu - w zasadzie nic ciekawego się nie wydarzyło, tylko byłem troszkę uspokojony.

Później zaliczyłem nieudaną ekstrakcję z dwóch opakowań - ból głowy i brzucha, mdłości.

Znów wyekstrahowałem dwa opakowania - leciuteńka, minimalna euforia; w zasadzie byłem całkowicie trzeźwy.

Jeszcze z raz albo dwa próbowałem, ale się nie udawało.
Dziś biorę 150 mg po miesięcznej przerwie od wszelkich środków psychoaktywnych - tym razem Antidol, oczywiście wyekstrahowany. Wziąłbym 300, ale najpierw upewnię się, że to w ogóle na mnie poprawnie działa i że nie zmarnuję pieniędzy...
Daj Bóg, żeby się udało.
Remember a Day before today, a Day when you were young.
  • 88 / / 0
to masz strasznie chujowego boga, jak Ci się "uda". :rolleyes:
I grew in understanding and power and made myself into Darth Krayt.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flijoye »
[quote="Darth Krayt"]
to masz strasznie chujowego boga, jak Ci się "uda". ]

Też myślę, że On by raczej tego nie popierał... Ale tak czy inaczej mam nadzieję. ;)
Remember a Day before today, a Day when you were young.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
czy wpływ brania acodinu tydzień wcześniej może wpłynąć jakoś na kode?
nie chodzi o samą tolerancję, raczej o szybkość wchłaniania.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Na 95% nie, ale w jakiś sposób napewno mocniej klepie (właśnie tolerancja, co może i objawiać się szybszym wejściem).
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
tydzień to szmat czasu. Na 99% nie ma związku.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.