4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
11 stycznia 2023cupcake671 pisze:
Jestem przeziębiona i biorę naproksen i ibuprom zatoki. Myślicie, że połączenie z mef to dobry pomysł?
W jakim sensie? Chcesz sobie udrożnić zatoki? Jak tak to krótkotrwały efekt udrożnienia będzie na pewno, ale potem wszystko wróci do normy. Mnie zaraz po snifie oddycha sie super nosem, ale tez kwestia tego jaki sort.
  • 9 / 1 / 0
Jak zaczynałam to czułam się dobrze, ale teraz rozkłada mnie przeziębieniowo po zażyciu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.