4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
11 stycznia 2023cupcake671 pisze:
Jestem przeziębiona i biorę naproksen i ibuprom zatoki. Myślicie, że połączenie z mef to dobry pomysł?
W jakim sensie? Chcesz sobie udrożnić zatoki? Jak tak to krótkotrwały efekt udrożnienia będzie na pewno, ale potem wszystko wróci do normy. Mnie zaraz po snifie oddycha sie super nosem, ale tez kwestia tego jaki sort.
  • 9 / 1 / 0
Jak zaczynałam to czułam się dobrze, ale teraz rozkłada mnie przeziębieniowo po zażyciu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.