George pisze:Jak odstawiłeś? Nie zmniejszałeś dawek ze 100 na 50 na 25? Jak nagle przestałeś brać 100 to mnie nie dziwi że masz matrix.
Najgorzej jest rano. Depersonalizacja plus derealizacja. Trzęsące się ręce, szumy w głowie i przeszywające zimno. Do tego zaobserwowałem, że mam rozpaloną głowę do czerwoności i lekkie problemy z oddychaniem. Znajomy sugeruje mi, że to może być nerwica, ale sam nie wiem.
Zaopatrzyłem się w megnes, potas i omega 3. Zaraz skoczę jeszcze po walerianę i melisę (akurat mam 2 dni wolnego i chciałbym się jakoś wyciszyć).
właściwie bez przerwy boli mnie łeb, środki przeciwbólowe nie działają, do tego zawroty głowy, drganie obrazu, minimalny hałas potrafi człowieka wkurwić. nawet podczas snu ból nie mija, a i z tym jest kłopot bo albo śpię 3/4 doby albo 2 dni bez snu :scared:
plusem takiego odstawiania jest powrót do świata żywych, może i przypominam zombie ale zaczynam zwracać uwagę na to co dzieje się wokół mnie. aczkolwiek i tak nie polecam.
szczerze mówiąc to szlag mnie już trafia, jutro idę do psychiatry i mam nadzieję że wrócę do sertry bądź przerzucę się na coś innego bo dłużej tak nie pociągnę. fakt, odstawiam od około tygodnia ale jeśli ma tak być przez następne dwa, to ja dziękuję :-|
@laba: daj sobie czas czlowieku... przebolejesz kilka dni jeszcze i bedzie dobrze :hug: uwierz mi ze wiem co mowie... zreszta mnie tez wszystko boli, obraz mi drga ale to od innych uzaleznien :-D na bol jade na p.bolowych bo i tak noge zlamalem :D a ze spaniem to biore 150-200mg trazadonu na noc i jako tako daje rade, choc przez moje inne uzaleznienia mialem teraz 4 noce CALKOWICIE bez snu i tez chodzilem na zombie :-p ale uwazam ze warto to przebolec bo sie znacznie lepiej czuje bez ssri :) a 3 lata bylem na 200mg
pisząc syf mialem na mysli ogolnie leczenie ssri/snri i pokrewne... niby u mnie skuteczne i mu wiele zawdzieczam, ale sobie znacznie wiecej... bo te leki widze, ze juz od dawna nie byly mi potrzebne ;)
drobiv pisze:bez sensu... co to za lekarz?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.