Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / 1 / 0
50-60 dolarów 1g HBr 2CB z NL, mniej więcej tyle samo z DE. Tabletkowane po niby ~20mg, 50 sztuk za te 60$ najtaniej, ale ja bym bardziej stawiał że w sztuce jest jakieś 12mg. Najlepszy gość od tego z UK - 5.75$ za 20-22mg 2-CB HCL w kapsułce. Tego ostatniego bym polecił jeśli chodzi o użytek własny w małych ilościach.
2CB HCL jest silniejszy o te chyba 10-15% od 2CB HBR.
  • 3363 / 355 / 0
2C-B HCl nie ma (obecnie) na rynku. Przetestowane, i potwierdzone. Wszystko obecnie dostepne na DM to HBr.

Za to pigulki z 2C-B zazwyczaj maja o wiele mniej substancji czynnej niz reklamuja. Ostatnio jadlem zlote szampany ktore mialy miec conajmniej 12mg 2C-B. Efekt? Placebo raczej. Nawet bodyloadu nie uswiadczylem. Zjadlem takich trzy i bylo calkiem okej.

Najlepiej kupic puder z NL czy tam z DE. Ekonomicznie, szybko, sprawnie, zaufanie. :)
  • 2008 / 495 / 0
01 maja 2017neurobiolog pisze:
Jaka jest różnica w postrzeganiu na 2C-B z 2C-P? Ktoś brał oba. Ja te drugie doskonale znam ;P ale zastanawia mnie czy 2C-B jest inne?
2C-P w dawce, którą uważa się za standardową jest dużo bardziej psychodeliczne i wizualne, 2C-B jest bardziej euforyczne i trzeźwe.
  • 5806 / 1198 / 43
Dokładnie tak.
Ostatnio żarłem te słynne żółte myszki, i szału nie było. Choć mocno.
Dla mnie lepsze wizuale po 2C-E/p.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2876 / 266 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: p420 »
jadłem 2C-B w pudrze i zawiodłem się tylko dwa razy jak wziąłem oralnie. dosowo dobrze robiły już okruszki, raz rozsypłem ~setę na trzech to faza prawie tak mocna jak po kwasie. nie wiem czy to było hbr czy hcl, w każdym razie był to puder jak mąka i piekł w nos tak że nie da sobie tego wyobrazić przez parę minut
  • 361 / 41 / 0
Oralnie troche dłużej działa i w sumie to jedyny plus. Wchodzi bardzo długo. Za to nosem 15mg już mnie dobrze robi, po 30 miałam już za mocno.
Fakt piecze w nos gorzej niż klefedron :D
  • 2876 / 266 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: p420 »
co do nosa to muszę podkreślić, że piecze jak nic innego co zdarzyło mi się wciągać, ale kiedy pieczenie ustanie nos co najwyżej się zatyka, nie robi w żadnym wypadku nawet 10% szkód jak cmc . piszę to żeby się nikt nie zrażał, bo piecze okrutnie, ale nie uszkadza nosa, no przynajmniej niezauważalnie
  • 75 / / 0
kiedys jadłem bodaj żółtego supermana expa z e / 2cb nie mam.
Faza.weszła po 40 min ale było ciężko dotyk super takie rozlewanie się obrazu np dłonie tak jakby mi falowaly ogólnie wilem się z rozkoszy.

Ale za mocno aby np isc na melanż oczy ofc same źrenice.
Czy to mogło być 2cb a nie e? Po czym (poza testami ) mozna rozróżnić jedno od drugiego?
Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2008 / 495 / 0
Nie ma możliwości aby organoleptycznie zidentyfikować substancję. Równie dobrze mogło to być 2C-P,2C-I albo jeszcze coś innego. Gdybyś miał w postaci czystego proszku i zbiór, z którego można wybierać to tylko 2C-E, 2C-B to jeszcze można by było próbować się pokusić o identyfikację substancji na podstawie efektów jakie dała dana dawka. Tutaj zbiór możliwości jest jednak bardzo obszerny i nigdy nie wiesz ile w pigułce jest substancji aktywnej a ile wypełniacza.
  • 306 / 15 / 0
Zastanawiam sie nad zamówieniem tego specyfiku i tutaj moje pare pytan: ile działa, jaka dawka dla nowicjusza, ile dziala?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.