Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Qlimax 89 pisze: A jak myślisz?
;-)
Taniec i pływanie to najlepsze co robiłem podczas tripu...
pływanie?
Tylko nie było to podczas szczytu na 3 plateau rzecz jasna...
Na pierwszym, drugim i długo po peaku trzeciego plat. było to coś pięknego.
A zarazem cholernie dziwnego... A gdy założyłem gogle i zanurkowałem to już nie potrafie opisać jak świat pod wodą wyglądał hehe.
Polecam
Rysowanie też jest przyjemne, ale ze względu na brak wyczucia w dłoni co chwilę łamał mi się ołówek, albo darła kartka. DXM pobudza fantazję, rodzi ciekawe wizje, które przeniesione na papier bywają naprawdę zadziwiające x).
Rysowanie też jest przyjemne, ale ze względu na brak wyczucia w dłoni co chwilę łamał mi się ołówek, albo darła kartka. DXM pobudza fantazję, rodzi ciekawe wizje, które przeniesione na papier bywają naprawdę zadziwiające x).
Barbara Rosiek
III w miarę możliwości lubię z kimś popisać na GG, najbardziej to mi sprawia przyjemność pisania z dziewczyną. Ostatnio próbowałem się dogadać na III p. z koleżanką przez telefon ale niestety zakończyło się to fiaskiem. Na III z kumplem lubimy gadać bo mamy podobne rozkminy i ogólnie, dwie osoby w tym samym stanie zazwyczaj się dogadują, jeżeli chodzi o psychodeliki. Jeżeli jestem sam, to lubię być, leżeć słuchać, z zamkniętymi oczami i podziwiać te filmy pojawiające i ukryte tuż pod moimi powiekami, ach.. psychodela!
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.