Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1665 / 1039 / 7
14,5mg/kg m.c. ; 59,93(3) tabletek, czyli 60 w zaokrągleniu (2 opakowania, 900mg) ; ważę 62 kg.
Więcej pewnie nie wezmę (hmm), bo to dla mnie dawka "akurat" ;)
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 577 / 3 / 0
Normalnie to na raz maksymanie 900mg czyli ~11.25mg/kg. Taka dawka mnie zmiatała zawsze z ziemi :cool: Teraz mam tolerki trochę a dawno w sumie nie brałem tyle na raz, więc pewnie niedługo sprawdzę jak na mnie podziała 900mg :-) Zazwyczaj zadowalam się 450mg i to najczęściej w sumie brałem 150mg + 300mg jak pierwsza dawka weszła. Faza niby słabsza ale psychodela dużo lepsza :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 1107 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syberek »
915 mg na 75 kg masy ciała

?/kg nie chce mi sie liczyć w chuju mam

-------
Podziękować za obliczenia :-D
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2008 przez Syberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuj na kaczych łapach
  • 1665 / 1039 / 7
Syberek pisze:
915 mg na 75 kg masy ciała

?/kg nie chce mi sie liczyć w chuju mam
Mhaha.
12,2mg * 75kg / 15mg = 61 tabletek.
61 tabletek * 15mg = 915mg.

12,2mg/kg m.c.

Ot cała filozofia, dzieci kochane.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008 przez CATCHaFALL, łącznie zmieniany 1 raz.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kique »
Moja największa dawka to 120 tabletek (1800mg) przy czym wyszło mi 16,36 mg/kg :) Fazę spominam (jeśli można to tak nazwać) bardzo miło. Generalnie co 2 tygodnie na weekendzie lecę po 90 tabsów (1350mg). 3majcie się!
  • 110 / 1 / 0
no dobra, skoro wszyscy sie tak ładnie chwalą to i ja to zrobię. moją największą dawką było 1500mg na 75kg wagi, czyli równiutkie 20mg/kg ; więcej nie brałem bo pisało że powyżej 20mg/kg to jest niezdrowe %-D
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
O ile dobrze pamiętam to 900 mg na raz . W ciągu dnia z rana 675 i po południu znowu 675 plus Spice Diamond . Skończyło się na kompletnym braku kontroli mysli i potwornych zaburzeniach chodzenia .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: acostafik »
Ja najwięcej wzięłam 90 tabletek przy wadze 50 kilo czyli 27mg/kg, ale nic nie pamiętam z kapy i też nic mi się nie stało;p
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
acostafik pisze:
Ja najwięcej wzięłam 90 tabletek przy wadze 50 kilo . . .
aha, bez komentarza.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2779 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
acostafik pisze:
Ja najwięcej wzięłam 90 tabletek przy wadze 50 kilo czyli 27mg/kg, ale nic nie pamiętam z kapy i też nic mi się nie stało;p
O
Mój
Boże.

Niech ktoś wyśle ją tam, gdzie jej miejsce. ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.