Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Więcej pewnie nie wezmę (hmm), bo to dla mnie dawka "akurat" ;)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
?/kg nie chce mi sie liczyć w chuju mam
-------
Podziękować za obliczenia :-D
Syberek pisze: 915 mg na 75 kg masy ciała
?/kg nie chce mi sie liczyć w chuju mam
12,2mg * 75kg / 15mg = 61 tabletek.
61 tabletek * 15mg = 915mg.
12,2mg/kg m.c.
Ot cała filozofia, dzieci kochane.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
acostafik pisze: Ja najwięcej wzięłam 90 tabletek przy wadze 50 kilo . . .
acostafik pisze: Ja najwięcej wzięłam 90 tabletek przy wadze 50 kilo czyli 27mg/kg, ale nic nie pamiętam z kapy i też nic mi się nie stało;p
Mój
Boże.
Niech ktoś wyśle ją tam, gdzie jej miejsce. ;]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.