Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Hmmm wy tak nawijacie o tej pompie a co to wogole jest? Mam pewna koncepcjie co to moze byc ale prosilbym o wytlumaczenie. A wlasnie dzisiaj znalazlem źrodlo do podobno 98% czystej amfetaminy kop byl calkiem inny niz zwykle bardziej mocny niedlogo chyba zdecyduje sie zapieprzyc w kanal choc jeszcze nie chce chyba dlatego ze nie wiem jak sie wbic mam troche stracha gdy trzymam strzykawke w rece ale przezwycieze to moze kiedys narazie gdy robie dzien odpoczynku potem mam znow ostrego kopa nigdy juz nie bede bral 5dni pod rząd potem zwala jest nie do wytrzymania!!Przynajmniej jak na moj nie do konca przecpany i dosc mlody organizm...Choc chyba silny bo biore juz troche i nie mam zadnych schiz o ktorcyh ktos tam wspominal nie wiem wy se chyba wkrecacie cos bo ja nic nie mam:P
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
lol
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
men_raider = maniak?

Pompka = strzykawka

Reszta postu jak to dobson ujął : lol
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tre »
A wlasnie dzisiaj znalazlem źrodlo do podobno 98% czystej amfetaminy
Podobno przemoc jest grzechem, podobno system nas kocha, podobno bog o nas mysli.

Dla mnie cpanie blessu w sposob inny niz iv mija sie z celem. Jednak nie zebym przepadal za ta substancja.
Choc owszem zdarza mi sie czasami, te czasami to moze piec podejsc w roku. Jedynym pozytywnym aspektem dla mnie w tym jest samo wejscie trwajace moze ze dwie minuty zas reszty by moglo nie byc.
Smiem twierdzic iz po przyjeciu tego gowna za pomoca pompki szybko zapomnisz o jego smaku. Kiedys dojdziesz do tego ze szkoda lap dla tej chwili euforii.

PS. Nie cpajcie chlopaki.

pozdrawiam tre
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 2 razy.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: landser »
emm sory nie chce nikogo urazic, ale po kiego chuja te madrosci typu 'jak ci się nudzi to przestań'. coraz mniej rozmow o narko, a coraz wiecej terapeutycznych porad. gdyby brac oplate za terapie na hyperealu moznaby sie niezle skurwic na dobre 2 miechy hahaha. o szkodliwosci slyszy sie wszedzie a o szczegoly np. dot. iniekcji trudno, wiec chyba lepiej zeby kolo dostal dokladny opis 'co i jak z pompka' niz zeby cos mu strzelilo do lba i zaciagnal calego gieta na raz. a jesli sam nie zrozumie w jakim sraczu siedzi to nic mu nie pomoze. zreszta i tak wnioski sa za pozno wyciagane bo rad tych doswiadczonych sie nie slucha wiec nie koniecznie to ze zrozumie = rzuceniu scierwa.
bez urazy Zielone Karty;)
co do tematu - men_raider zrob sobie przynajmniej 3 dniowa przerwy (najlepiej tydzien) i przykurw polowke wtedy - oczywiscie jesli chcesz dalej to cpac (tydzien przerwy to w sumie dobrze zaczete rzucanie bialego). zmien dilera moze, albo dowiedz sie chociaz jakiej jakosci sa inne zrodla. a jesli nie wiesz jak brac i zabierasz sie za igle, to lepiej kup sobie calego, 1/3 grama wciagnij a 2/3g na jezyk i popitka woda. z nosa wejdzie szybko i krocej potrzyma, a to z brzucha wolniej(co wkurwia) ale dluzej potrzyma. imo z mniejszymi ilosciami nie warto tak robic, wtedy tylko jesc albo wciagac. aa i zawsze bierz odrazu wszystko, nie dziel na raty bo dorzucanie po 2 sciechy klepie slabiej. i odstaw ta strzykawke bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze ci co jej dotkneli rzadko wracaja do starego sposobu brania. trzymaj sie tam.;p
//Constant over stimu-lation numbs me and I wouldn't have It any other way. / It's not enough. I need more. Nothing seems to satisfy. I don't want it. I just need it. To breathe, to feel, to know I'm alive.//
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
@Landser: Bo ekipa hypera dorasta. Minęła fascynacja, zostały tylko te gorsze odczucia. Taka kolej rzeczy, dragi nie bawią całe zycie, a szczególnie białko
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: landser »
to jest w ogole cos takiego jak fascynacja narko i dorastanie w tej kwestii?
dragi nie bawią całe zycie, a szczególnie białko
to wiadome
//Constant over stimu-lation numbs me and I wouldn't have It any other way. / It's not enough. I need more. Nothing seems to satisfy. I don't want it. I just need it. To breathe, to feel, to know I'm alive.//
  • 193 / 9 / 0
TenTyp pisze:
men_raider = maniak?

Pompka = strzykawka

Reszta postu jak to dobson ujął : lol
TenTyp = królewna śnieżka?

Ale tak szczerze to sie nie dziwie, że tak pomyślałeś, bo też bym tak pomyślał gdybym sie nie znał.
Nie podoba mi sie post tego typa, dziwnie nawiązuje do mojej osoby i ta pogrubiona czcionka. :#:
Uznałbym to za hmm, podstawianie sie pod moją osobe.
Ale pewnie mi sie tylko wydaje...

Edit: Poprawione.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2007 przez Maniak_17, łącznie zmieniany 1 raz.
Błędne koło.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »

Ale pewnie mi sie tylko wydawaje...
wydaje , nie wydawaje ;-)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.