Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
kochaniutcy, może jakieś przykłady dla niedowiarków! jakieś doświadczenia! moje ostatnie w czasie ciągu na 1300 to jestem w markecie, oglądam paski i jeden taki wpadł mi w oko. myślę nie ma securitasów, wiec może sie uda nie zapłacić. ale miał takiego kloca przypiętego, zabezpieczenie. a tu taka myśl-dex rządzi, zrobie próbę z bramką. podchodzę do jednej, wyciągam rękę-nie pika, druga też. wiem, jak to działa, bo pracowałem kiedyś w ochronie przez jakiś czas.ale zobaczyłem ochraniarza na linii kas i jakoś wymiękłem, wyciągam rękę za bramkę, a dziwka pika. wiara uciakła w konfrontacji z rzeczywistym zagrożeniem i dupa blada. myślę, że żyjemy na podobnej zasadzie,jak w filmie Matrix, ale system narzucił nam wiele ograniczeń, a dex jest jednym ze środków, które te blokady otwiera.zresztą sami napisaliście, że wiele rzeczy, planów wydaje się wam możliwych do zrealizowania pod wpływem, tak? więc może jakież globalne dekszenie zorganizować, co by świat zmienić na lepszy? pozdrawiam

[Dekstrometorfan a energia pola]
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Qbkinss pisze:
Wiara czyni cuda... [dosłownie]
Trzeba w coś uwierzyć a potem szukać potwierdzeń do czasu aż wiara się urzeczywistni, największym Waszym przeciwnikiem są wątpliwości [strach]...
O tym wspomina David Icke w "Umysł Ponad Materią" -> tutaj link http://www.youtube.com/watch?v=JbrnPben ... re=related
Strach buduje w naszej świadomości ten mur, który ją sam w sobie ogranicza i utrzymuje nas w przekonaniu, że materia istnieje.
Myślę nawet, że strach jest czymś więcej, niż tylko stres, agresja i odpowiednie do tego zachowania ludzkie.

Ostatnio zmieniony 06 lipca 2009 przez Kanapka z Acodinem, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Kanapka z Acodinem pisze:
Strach buduje w naszej świadomości ten mur, który ją sam w sobie ogranicza i utrzymuje nas w przekonaniu, że materia istnieje.
A materia nie istnieje?

Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 617 / 6 / 1
Istnieje, jako pewien poziom molekularny, pierwszy z rzędu. Ale chodziło mi bardziej o taką rzeczywistość, w jaką sie dotychczas powszechnie wierzyło.

:kawa: & :skret: o n l y
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Kazik pisze:
Kanapka z Acodinem pisze:
A materia nie istnieje?
Tego nie da sie jednoznacznie stwierdzić.

L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Czy materia istnieje ? To już zależy co jest dla WAS czymś co ISTNIEJE i gdzie ISTNIEJE . Są rzeczy, które istnieją mimo, że ich nie widać . Materia nazwana materią przez naukowców istnieje tylko i wyłącznie jeśli uwierzymy, że istnieje . Dlatego też czujemy, że dotykane przez nas rzeczy są np. twarde lub miękkie . Tak, na prawdę to iluzja .ISTNIEJE tylko i wyłącznie NIE_MATERIA, która zawiera w sobie wymyśloną przez człowieka MATERIĘ . Idąc dalej można by rozkminić nieskończoność, ale to już trochę inna bajka . Nieskończoność polega na tym by nie próbować dowiedzieć się czym ona jest . Proste ?

Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 294 / 11 / 0
Przecież materia to pojęcie stworzone przez człowieka na podstawie empirycznych obserwacji. I dlatego pojęcie materia obejmuje wyłącznie te aspekty istnienia tego co nazywamy materią, które możemy empirycznie zaobserwować(masło maślane mi wyszło) W każdym razie szanuję wasze zryte rozkminy, widocznie zbyt rzadko jem dxm aby rozumować w tak abstrakcyjny sposób(oczywiście no offence)

• 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Mam wrażenie że naskakujecie na nauke z tego względu że naukowcy są głupi bo nie jedzą acodinu. A zastanawialiście się w jakim celu tworzone są te pojęcia?

• 617 / 6 / 1
chem1st pisze:
Mam wrażenie że naskakujecie na nauke z tego względu że naukowcy są głupi bo nie jedzą acodinu. A zastanawialiście się w jakim celu tworzone są te pojęcia?
Nauka idzie do przodu, teoria superstrun, fizyka kwantowa - to wszystko jest rozwijane przez kogo, jak myślisz ? przez NAUKOWCÓW. Nie przez ćpunów.
Oczywiście każdy ma prawo wierzyć w co chce, ale dla mnie w tym, że powszechnie budulec tego świata dotychczas zwany materią jako-taki nie istnieje. I wierzę głęboko w to, że ludzie wciąż zbyt mało wiedzą o tym, jak działa cały świat w relacji człowiek <-> materia.

:kawa: &AMP; :skret: o n l y
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Naukowców, taaaa ....

Idzie w dobrym kierunku ? Pierwsze słyszę - What's About The Forests ?

Pewne zagadnienia nauki idą w dobrym kierunku, z tym się zgodzę . Inne z kolei to kroki wstecz . ]

Zresztą o czym tu mówić ? Życie to zaburzenie nieskazitelnego biegu linii energii ( niematerialnej ) przez wszechświę ....

Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.