Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 60 / / 0
Czemu nie wskazanym jest używanie melatoniny w okresie depresji ?
  • 1290 / 7 / 0
A wg mnie jest to zajebista alternatywa gdy ma się problemy z zasypianiem. Teraz jestem po parotygodniowym ciągu na trawie i są spore problemy z zasypianiem i już miałem dwie ciężkie nocki za sobą. Wczoraj zjadłem 9 mg 1h przed położeniem się do łóżka i powiem, że zasnąłem bez problemów.
  • 3363 / 355 / 0
Duzo, te 9mg.
  • 528 / 4 / 0
FajnieJest pisze:
Duzo, te 9mg.
Pewnie 3 tabletki po 3mg, wcale nie tak dużo puritans pride sprzedaje kapsułki po 10mg.
  • 3363 / 355 / 0
1mg zalatwia sprawe w 100%, nie sadze aby to nie mialo wplywu na cala gospodarke hormonalna.
  • 528 / 4 / 0
Może u Ciebie, 1mg u mnie nie działa. Wpływ na całą gospodarkę hormonalna, jakieś źródło czy to tylko Twoje zdanie?
  • 3363 / 355 / 0
Moje zdanie. Niemozliwe ze hormon ktory nie jest naturalnie wysyntetyzowany nie ma zadnego wplywu na cala gospodarke hormonalna.
  • 528 / 4 / 0
Skoro nie masz dowodu to tylko czcze gadanie.
  • 291 / 1 / 0
Czy melatonina zjedzona po tripie tryptaminowym/grzybowym pomoże w zaśnięciu? Są jakieś przeciwwskazania co do takiego miksu? Na trzeźwo na mnie działa, zjadam 5mg.
  • 684 / 154 / 1
Pani Jedyna pisze:
Czy melatonina zjedzona po tripie tryptaminowym/grzybowym pomoże w zaśnięciu? Są jakieś przeciwwskazania co do takiego miksu? Na trzeźwo na mnie działa, zjadam 5mg.
Czytałem na DMT-Nexus i shroomery.org, że takie rozwiązanie działa. Melatonina zresztą należy do grupy tryptamin, więc jeśli zaaplikujesz ją po tripowaniu z choćby np 4-AcO-DMT, bądź 4-PO-DMT(grzybki), to raczej nie powinno się stać nic złego. Ale Ja nie wiary nie daję i do niczego nie przekonuję, sam nie próbowałem czegoś takiego i wszystko jest mówione tylko teoretycznie ;-) .

Tutaj wiecej o tym pisze : http://www.shroomery.org/forums/showfla ... er/8600739 i https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... ts&t=34307
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.