Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Moja jedyna próba to, opierdolenie zawartości dwóch saszetek. Nic nie poczułem, oprócz lekkich powidoków jak kładłem się spać. Dopaliliśmy ziołem - również nic. Widocznie bym musiał zarzucić z 4-5 toreb. Ale była to moja jedyna i najprawdopodobniej ostatnia przygoda z benzą.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
6 to moj rekord. Nigdy wiecej tyle nie wezme, chyba, ze psychika wygnie mi sie na tyle, ze posune sie do takich dzialan. Strasznie, bad trip to malo powiedziane.

3 to takie optimum, zeby widziec kolorowe i poczuc co to jest benza.
Feel free. Of me.
  • 1292 / 8 / 0
Witam.
Mam pytanie. Zamierzam w sobotę przyjebać pierwszy raz banzę. Jak na razie miałem styczność z dexą, ale to i tak dopiero 4 razy w życiu. Czy 2 saszety spokojnie stykają na pierwszy raz, żebym miał jakieś haluny?
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Na chuj się pytasz, zjesz to zobaczysz ;-)
לאכול חומצה!
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
jak sie boisz to po co bierzesz?
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
hitori uśmiechnie się po 10-ciu

po ilu ty się uśmiechniesz?

a tak na serio to spróbuj tak 4-5 na pierwszy raz

PAMIETAJ O EKSTRAKCJI

i tak nie zrobisz jej idealnie, wiec straci troche mocy :finger:
.
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Tja nie ma to jak na 1 raz 5 toreb... Ktos zobaczy i jeszcze wezmie. Ja bym radzil maksymalnie 3 a juz napewno nie wiecej niz 4. Trzeba pamietac, ze to ryje leb. Im wiecej wezmiesz tym wieksza szansa, ze cos Ci sie spierdoli.

Bralem na 1 raz 3 i bylo idealnie - "za bardzo" (jesli mowimy o benzie bo tak ogolnie to mocno bylo) mnie nie skurwilo a uswiadczylem wszystkich efektow jakie opisuja inni. Waze 85kg i mam 183cm. Ekstrakcja to koniecznosc. Nie jest trudna. Z wydajnoscia tez bym nie przesadzal - straty sa niewielkie, poza tym przy tej cenie to smiech na sali. Boze jak ktos mogl to przelknac niefiltrowane...
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez blueberry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Boze jak ktos mogl to przelknac niefiltrowane...
Wbrew pozorom, było tu kilka takich ;] .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
ja po ekstrakcji mialem problem z odruchem wymiotnym a co dopiero pić to z solą o kurwa jeszcze rozpuścic w wodzie ...
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ja sobie tego nie wyobrażam... Łykając w bombkach czy nawet kapsułkach gdzie nie czuć smaku i tak miałem odróch wymiotny przez świadomość tego jakie to jest paskudne.

Ci co to wypili bez ekstrakcji są żywym dowodem na to jak wiele poświęcenia może dokonać człowiek tylko po to by sie naćpać...
To jest kurwa straszne ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.