Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Chyba papierosa, a nie zapalniczkę.

Ja nie lubię jak ktoś mi przypala na wietrze, zresztą w ogóle nie lubię jak ktoś mi przypala [uraz po spalonej grzywce cztery lata temu].
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »

Albo jak jest wiatr, przypalam komuś zapalniczkę i mówię, żeby poczekał aż zapalę dobrze, a ten cały czas wciąga powietrze mimo, że zapalara się nie pali.
To tak jak koles puszcza wode z butli, jak kurwa jeszcze ognia nie ma. :nuts:
Ogien, kurwa, ogien!
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
ironia pisze:
Chyba papierosa, a nie zapalniczkę.

Ja nie lubię jak ktoś mi przypala na wietrze, zresztą w ogóle nie lubię jak ktoś mi przypala [uraz po spalonej grzywce cztery lata temu].
Nie, zapalniczkę. Koleś ogółem nie pali nic, ze dwa razy w życiu bakał ze mną, to mu muszę ja przypalać lufkę. Tym bardziej, że wiało.
Często przypalam innym, bo nie umią, ja mam sporo znajomych co dopiero zaczynają siedzenie w temacie.

Shi, albo podnosi już butlę w wiadrze, to też drażni.

Jak nabijamy z czyjegoś wora to BARDZO należy uważać, żeby nie wkładać do wora gorącej lufy bo jak się przepali samara to strasznie wkurwia, a jak to się zrobi z czyjąś to naprawdę jest to nietaktowne.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snajperov »
nie mamy tego spisanego, motywem przewodnim w tych zasadach jest wlasnie zeby kazdy zajaral porowno i zeby kazdy dobra banie mial ;) chociaz dla mnie osobiscie to wazne zeby faja szla w lewo (w przeciwna niz zegar)
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Snajperov pisze:
nie mamy tego spisanego, motywem przewodnim w tych zasadach jest wlasnie zeby kazdy zajaral porowno i zeby kazdy dobra banie mial ;) chociaz dla mnie osobiscie to wazne zeby faja szla w lewo (w przeciwna niz zegar)
Jak w lewo to zgodnie z ruchem zegara ;-)
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Seti_I »
Jeżeli by patrzeć na słońce to ze wschodu na zachód - to się zgadza ale w zegarkach patrząc od 12 wskazówka idzie w prawo, czyli dobrze napisał, w lewo - odwrotnie do wskazówek zegara
  • 656 / 12 / 0
Człowieku pomyśl logicznie jakbyś ty stał na miejscu tej 12 patrzac w strone 6 podając do kolegi na miejscu 1 musisz podac w lewo
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Rzeczowa dyskusja %-D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 656 / 12 / 0
Mój spalony umysł widząc to co napisał Snajperov odrazu włączył rozkminke i kazał mi podzielić sie z wami moją analizą sytuacji %-D sry za offtop i nie myślcie sobie że jestem jakimś mądralą ;-)

A na takie zasady nie zwracam uwagi jak jestem w swoim gronie, bardziej sie to liczy jak sie jest właśnie z kimś obcym bo po tym jak sie obchodzi z jaraniem,prochem itp. przestrzegając niektóre reguły które zostały tu napisane można sie lepiej zorientować czy ta osoba zna sie na temacie czy też nie.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Kiedy przebywałam w towarzystwie osób tylko jarających i spotykaliśmy się na takich bibkach to zawsze rozpalał właściciel bongosa / tematu a potem dostawała jego dziewczyna , obojętnie po której siedziałą stronie i leciało do następnego....

Ale nigdy się nie umawialiśmy, jakoś naturalnie wyszło :P
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.