ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: viper343 »
Viceroy'e blue&redy, L&M blue...Malborasy czerwone, ale raczej rzadko; Goldeny redy...

Downtowny? ...o nie:D %-D ...aż takie smaczne nie są, ale w sam raz na rozpoczęcie dnia :D
"Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rastafanka »
nie pale ;p
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Nie pale papierosów 3 tygodnie. ^_^
I don't do drugs. I am drugs.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Tez nie palę kilka tygodni, ale jak jeszcze paliłam to najczęściej L&M,Marlboro,West light
Meow.
  • 4 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: estebaN1 »
najtańsze jakie sa w ofercie, byle czerwone
ostatnio MOHAWK 5,15zł za paczunie
Tylko głupcy mówią całą prawdę. Ja jestem inteligentny, więc tego nie robię.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
NIE SĄDZIŁEM, ŻE KIEDYKOLWIEK TO POWIEM, ale marlboro czerwone z papierowej paczki, które kupiłem wczoraj poważnie są apetyczniejsze od "zwykłych". zaraz bede musiał sprawdzić czy to reguła czy przypadek z jakąś dobrą serią
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 1611 / 34 / 0
paszcza420 pisze:
NIE SĄDZIŁEM, ŻE KIEDYKOLWIEK TO POWIEM, ale marlboro czerwone z papierowej paczki, które kupiłem wczoraj poważnie są apetyczniejsze od "zwykłych". zaraz bede musiał sprawdzić czy to reguła czy przypadek z jakąś dobrą serią
Zgadzam się - fajniej się smołka, z tym że wsadzisz do kieszeni niezbyt luźnych portek i dupa.

Normalnie palę L&M niebieskie. Jak rzucałem, to wrzesień-listopad R1 (FUCK!!!) albo super-shito-lajty. Teraz, jak powiedziałem sobie, że od nowego roku koniec z paleniem (i ćpaniem :( to nie oszczędzam i jadę na najlepszych (po krasnych lakisach) Marlboro Ligth.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja dawniej wszystkie jakie były paliłem . Ulubione to Pall Mall Blue , L&M Red . Obecnie nie palę od około 4 dni . Wciągam za to tabaczkę . Polecam !!!! O wiele lepiej mi się rano wstaje .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
kręce po 2-3 fajeczki dziennie z drum/cassablanki.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Camele, Camele i tylko Camele.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.