Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
Biorę Seronil od 2,5 miechów. Ostatnio zwiększyłem sobie dawkę na 60mg (fluoksetyny), bo poprzednie (20mg i po mies. 40mg) nie dały praktycznie żadnych wyraźnych skutków. Jak się spodziewałem i ta dawka gówno dała.
Parę dni temu z ciekawości wziąłem 10 tablet (200mg fluoksetyny) i jak się również spodziewałem, nic nie poczułem.
Dziś nie brałem swojej dawki i mam naszykowaną paczkę Acodinu. Jestem prawie pewien, że nic mi się nie stanie. W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg dxm). No ale "prawie" zawsze czyni różnicę. Co wy myślicie o moim przypadku? Widziałem, że zdania są podzielone.
Nie liczę na to, że ktoś powie: pewnie ładuj, nie czekaj!, ale o jakieś info.
Edit: Aha z alkoholem też lek łączyłem. Negatywnych skutków brak.
Hmm...Trochę mnie nastraszyliście. Ale...
Biorę Seronil od 2,5 miechów. Ostatnio zwiększyłem sobie dawkę na 60mg (fluoksetyny), bo poprzednie (20mg i po mies. 40mg) nie dały praktycznie żadnych wyraźnych skutków. Jak się spodziewałem i ta dawka gówno dała.
Parę dni temu z ciekawości wziąłem 10 tablet (200mg fluoksetyny) i jak się również spodziewałem, nic nie poczułem.
Dziś nie brałem swojej dawki i mam naszykowaną paczkę Acodinu. Jestem prawie pewien, że nic mi się nie stanie. W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg DXM). No ale "prawie" zawsze czyni różnicę. Co wy myślicie o moim przypadku? Widziałem, że zdania są podzielone.
Nie liczę na to, że ktoś powie]
kurwa co za debil, mam nadzieję ze się przekręcisz, bo tylko na tym świecie niepotrzebnie zużywasz powietrze i wodę
Deva pisze: W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg dxm).
ksionc pisze: kurwa co za debil, mam nadzieję ze się przekręcisz, bo tylko na tym świecie niepotrzebnie zużywasz powietrze i wodę
Goń się leszczu. To że sugestie swojego ciała stawiam wyżej nad suche fakty, nie znaczy, że jestem samobójcą czy pieprzonym ignorantem. Jak z czymś ryzykuję to zawsze z dobrym skutkiem.
PS: Wrzuciłem 600mg DXM! I nic niepokojącego się nie stało. Chyba to po prostu zależy od organizmu.PEACE
Piotrunio pisze:Eeee, Tylko 1800?Deva pisze: W swojej przygodzie z dragami nie raz ryzykowałem i nigdy nie żałowałem (np 1800mg dxm).
Mianowicie:
Z rana wziąłem ok. 300mg Tramadolu.
Czy mogę zaaplikować sobie teraz DXM?
Jeśli nie, to ile powinienem jeszcze odczekać?
Dziękuję z góry za odpowiedź. :)
Edit: tym bardziej jeśli to retard.
a nikt sie nie wypowiada o skutkach pomieszania antydepresantow z LSD?
no no.. niech ktos cos powie
EDIT:
Na koniec cytat z bluelight faq, który powinien wszystko wyjaśnić - http://bluelight.ru/vb/showthread.php?t=108959
Hallucinogens (LSD/Acid, psilocybin/Shrooms, Tryptamines, 2-ct-2,DPT, DMT etc, Salvia): These drugs can be safely combined with the SSRIs. Most people report that they need to take MORE of a hallucinogen to get normal effects. Thus, if you are taking an SSRI, you will probably need more of the drug to reach threshold effects. Some people find that they need to take more LSD, but that shrooms affect them normally. So be careful to start at a normal dose and only take more if you find that you need to.
NOTE: Do not take 'ayahuasca' while on an SSRI. Do not combine SSRIs with any kind of MAOI, such as harmaline.
Powód: Edytuj posty.
jest specjalny dzial ... http://talk.hyperreal.info/viewforum.php?f=182 powinien Cie zainteresowac ;)
pozdrawiam
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.