Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
"Pokusa"(goła laska na etykiecie).
Znam "Nagą prawdę" - laska (naga offkors) w kieliszku.
Poznałem ją jako "nagrodę" za zagranie koncertu rock'n'rollowego.
I'm broken.
  • 88 / / 0
A ja sie raczę ostatnio wspomnianym już Apetytem Mocnym Wiśnią :-D A z "rozebranych" winek to znam jeszcze "Kici kici" %-D Nazwa zajebista, choć wina nie próbowałem
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Latawiec »
W sumie to trzy takie najbardziej ulubione, ceny z krakowa:
- "Ziomal - owocowa moc" (butelka - plastik 0,7L) 3,90zł - 12%
- słynna "Beczka Wiśniowa 1L", w brązowej butelce z plastiku 5zł (SIC!) - 11%
- "Leśny Dzban" - w woreczku jak mleko, 900ml 3,70zł - 12%

Najlepiej wychodzi Leśny dzban. Smak, to niepowtarzalne opakowanie i cena.

"Ziomal" Za to ma piękną nazwę, butelka jak po kubusiu Play. i smak całkiem całkiem. Coś jak Sovietoskie Igristoje tylko że bez bąbelków.

Beczka Wiśniowa - u mnie na osiedlu najbardziej rozpowszechniona wśród żuli. Najdroższa, ale jest PYSZNA!
Edit:
oto i Ziomal!
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2008 przez Latawiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Latawiec jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 2 / 0
ANTOLEK . Wina w kartonie. Albo najtansze szampany.
Ale tak naprawde najlepszy tani alkohgol to cola i bourbon w puszkach
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Dzisiaj piłem Angello Mocne 12%. Butelka plastikowa, 1L. 4.50zł kosztowało.

Jakoś mi nie podeszło, nie zdzierżyłem do końca....

[ external image ]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
wino lepsze od chleba bo gryzc nie trzeba !!! uwielbiam je wszystkie za 9 -11 zl mozna sie tym bardzo pieknie uwalic wypijajac 2 litry wytwornego trunku!!!
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Nalewka Lipa z Miodemm... ^^ Wieczorem jest miód, a rano lipa...
Komandosy - ten klimat,ta wojskowość, i te plastikowe kapy :) Ale TYLKO zielone. Czerwone się tylko na turbokolę nadają.
Angelo mocne - mocne fchój - ale smakuje jak plastik rozpuszczony.
Kelleris - klasyka :) ale mi nie smakuje, wybredny jestem.
cherry - klasyka, i nawet smaczne :P
No i sangritta - 1,5l wina za 7 zł... to było to :D na ogniska niezastąpione.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
trochę czasu minęło, a ja znowu dałam się namówić na jabola. nie jest źle, stwierdzam, że moje kubki smakowe zrobiły się bardzo tolerancyjne dla tego typu napojów.
lechu91 pisze:
Dzisiaj miałem drugi dzień ciągu jabolowego, raczyłem się trunkiem o wdzięcznej nazwie "Pokusa"(goła laska na etykiecie).
Pokusa jest świetna! naprawdę mi smakuje, nie czuć aż tak mocno siarki i etykietka rozbawia mnie za każdym razem, kiedy na nią patrzę.

ostatnio wypróbowałam jeszcze Cherry Wiśnia (bo ponoć jest jeszcze Cherry Malina - nie ma to jak dobra nazwa handlowa:) ) i też muszę przyznać, że całkiem całkiem. z sentymentu zakupiłam też Komandosa, ale stwierdzam, że to już nie jest ten sam smak co kiedyś. poza tym czy mi się wydaje, czy zmienili mu etykietkę? kiedyś była zielona, teraz miałam żółtą.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To miałaś drugiego Komandosa. Ten z zieloną jest koloru żółtawego w środku, jest chyba jabłkowy. Ten z żółtą etykietką jest w środku czerwony i jest chyba zwykłym wiśniowym jabcokiem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
muszę w takim razie rozglądnąć się za tym z zieloną etykietką, skoro jeszcze jest produkowany. to był niesamowity smak :)
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.