Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 622 / 28 / 0
Masz nick "Yumi Girl", co wskazuje, że jesteś kobietą, a piszesz w rodzaju męskim:
Yumi Girl pisze:
mieszałem (...) dostałem (...) wymiotowałem
W profilu to samo:
Członek od trzech miesięcy · kobieta · 103 posty · Położenie: Katowice
Jak to wyjaśnisz? Jesteś szpiclem policyjnym? Myślałeś/-aś, że nikt Cię nie rozszyfruje? A widzisz, jest jeden roztropny użytkownik, czyli ja, który odkrył prawdę o Tobie! Dla kogo pracujesz? Dla Leszka czy Jareczka?

[0,75 mg alprazolamu lub 1,5 mg lorazepamu + alkohol: czym to grozi?]
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
właśnie. czekamy. ^_^

hehe

Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 27 / 0
Yumi Girl pisze:
dostałem kompletnej amnestii i trochę wymiotowałem
  • 570 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mac »
tramal i kawa tez dziala dobrze, a tramal i spid w jednej pompce to juz....hmmm

[Depresanty - Miksy]
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 570 / 2 / 0
chce zmiksowac substancje:
1-tramadol do podania i.v.(ampulki)
2-metadon
3-fentanyl żel, przygotowany do podania i.v + dopalany lub dopompowywany w czasie
4-diphergan i.v(ampułki 50mg/ml, kazda ma 2ml)
5-clonazepamum 2mg

mysle jak najlepiej to zrobic i jak najumiejetniej skonfigurowac miks.

1.tramal:biore zawsze rozkruszone rfetardy/ kapsulki i.v. Dawki do 3g. na raz. wczoraj 2g i.v spowodowalo dobry wjazd i okolo godziny rozluznienia.(tez retardy stosowalem
ampulki bede mial pierwszy raz, wiec mysle nad zmniejszeniem dawki(mysle nad 800-1200mg) + okolo 3-7 klonow 2mg(3 pod język, i okolo 3 doustnie)

2. myśle nad góra 50ml.

bralem 2 razy metadon
raz z niepewnego źródła 50 ml, po niecalej godzinie cala diwke i.v(200mg)- nokaut, w sensie zasnalem. zasnalem, zdazylem wyjacpompke z difka, ale pompke z iles tam tramalu, pewnie jakos 1,5g iv nie zdazylem juz podac. spalem z pompka w rece az mnie tatus obudzil. mysle ze obudzil mnie jakies 4 minut pozniej i wtedy zajebalem tramal

3. mam pod nazwa"fentanyl". dalem na lyzke zel, wlalem 5ml wody, wymieszalem, troszke podgrzalem, jakies 15 sekund nad zapalniczka, filterek i do jednej pompki 5ml. z iej zaczelem dawkowani(aaaaaaaa, jeszcze pare godzin wczesniej mialem pod jezykiem plaster 25/h tegoz samego srodka i wyplulem jak ladowalem pierwsza dawke). jak zajebalem 1, 26 roztworu to spoko, bez wejscia jakiegos masakrycznego jakprzy 3g. tramu czy przy odpaler i sen. nie wiem ile spalem. 2 raz to samo, 3 raz dawka 1,0 roztworu i tu obylo sie bez spania. teraz planuje dac okolo 1,5ml tez i.v i zobaczyc czy zasne. spalony jeden plaster nawet daje rade, al ysle ze lepiej miec pare pompek w pogotowiu z roznymi dawkami i odawac w miare potrzeby

PYTANIE:
jak byście to zmiksowali, ja mysle nad : metadon 50ml, jak sie wkreci difka z 600tramalu w jednej pompce, jak bedzie wszystko ok to najprawdopodobniej 0,8-1,0 fentanylu, powtarzane az do znudzenia, potem tez po jakims dluzszym okresie doladowywanie tramalu i metadonu. czasu jest caly tydzien na to, ale chyba towaru do srody starczy, hehe. czekam na uwagi, o klonach zapomnialem napisac, ale zjem przed tramalem oczywiscie.

piszcie w tym temacie,

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=16710

a ja stworze trip raport po wszxxystkim tu gdzie wlasnie czytasz litery bez maniery

[Depresanty - Miksy]
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2007 przez mac, łącznie zmieniany 1 raz.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 570 / 2 / 0
chce zmiksowac substancje:
1-tramadol do podania i.v.(ampulki)
2-metadon
3-fentanyl żel, przygotowany do podania i.v + dopalany lub dopompowywany w czasie
4-diphergan i.v(ampułki 50mg/ml, kazda ma 2ml)
5-clonazepamum 2mg

mysle jak najlepiej to zrobic i jak najumiejetniej skonfigurowac miks.

1.tramal:biore zawsze rozkruszone rfetardy/ kapsulki i.v. Dawki do 3g. na raz. wczoraj 2g i.v spowodowalo dobry wjazd i okolo godziny rozluznienia.(tez retardy stosowalem
ampulki bede mial pierwszy raz, wiec mysle nad zmniejszeniem dawki(mysle nad 800-1200mg) + okolo 3-7 klonow 2mg(3 pod język, i okolo 3 doustnie)

2. myśle nad góra 50ml.

bralem 2 razy metadon
raz z niepewnego źródła 50 ml, po niecalej godzinie cala diwke i.v(200mg)- nokaut, w sensie zasnalem. zasnalem, zdazylem wyjacpompke z difka, ale pompke z iles tam tramalu, pewnie jakos 1,5g iv nie zdazylem juz podac. spalem z pompka w rece az mnie tatus obudzil. mysle ze obudzil mnie jakies 4 minut pozniej i wtedy zajebalem tramal

3. mam pod nazwa"fentanyl". dalem na lyzke zel, wlalem 5ml wody, wymieszalem, troszke podgrzalem, jakies 15 sekund nad zapalniczka, filterek i do jednej pompki 5ml. z iej zaczelem dawkowani(aaaaaaaa, jeszcze pare godzin wczesniej mialem pod jezykiem plaster 25/h tegoz samego srodka i wyplulem jak ladowalem pierwsza dawke). jak zajebalem 1, 26 roztworu to spoko, bez wejscia jakiegos masakrycznego jakprzy 3g. tramu czy przy odpaler i sen. nie wiem ile spalem. 2 raz to samo, 3 raz dawka 1,0 roztworu i tu obylo sie bez spania. teraz planuje dac okolo 1,5ml tez i.v i zobaczyc czy zasne. spalony jeden plaster nawet daje rade, al ysle ze lepiej miec pare pompek w pogotowiu z roznymi dawkami i odawac w miare potrzeby

PYTANIE:
jak byście to zmiksowali, ja mysle nad : metadon 50ml, jak sie wkreci difka z 600tramalu w jednej pompce, jak bedzie wszystko ok to najprawdopodobniej 0,8-1,0 fentanylu, powtarzane az do znudzenia, potem tez po jakims dluzszym okresie doladowywanie tramalu i metadonu. czasu jest caly tydzien na to, ale chyba towaru do srody starczy, hehe. czekam na uwagi, o klonach zapomnialem napisac, ale zjem przed tramalem oczywiscie.
piszcie!

[metadon 50ml+ampulki tramal 600+10mg klona+1,0mg fentanylu i.v]
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 622 / 28 / 0
Stary, wyjeb z tego miksu metadon.

Metadon ma silne powinnowactwo do receptorów i chodzi o to, że fentanylu i tramadolu praktycznie nie poczujesz :) Bo nie mają na tyle "siły" aby wypchnąć metadon z receptora i się wpierdolić na jego miejsce :)

Sprawdzone - brauniarze, którzy dobierają do metadonu hel to muszą dużo pierdolnąć bo towaru się nie czuje. Na prawdę.

A co do reszty się nie wypowiem bo nie brałem fentanylu i nie robię takich ekstremalnych miksów :)

Słuchaj, w ogóle 50mg metadonu to końska dawka... Zależy jeszcze od kogo masz i czy rozcieńczany. Ja po 50-tce to bym chyba zapaści dostał. Bo jak się odtruwałem od hery to po 20ml byłem trochę najebany :)

Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 2 / 0
rolka w szkle cos moze zmienic?, jeszcze jakies moze pomysly, udoskonalenia

Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2007 przez mac, łącznie zmieniany 1 raz.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Tylko żeby w okolicy był ktoś, kto wezwie karetkę jakby co...

Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
lucyper2 pisze:
Tylko żeby w okolicy był ktoś, kto wezwie karetkę jakby co...
zawsze ma pod ręką muerto ][metadon 50ml+ampulki tramal 600+10mg klona+1,0mg fentanylu i.v][/color]
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.