Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jon, moglbys cos wiecej napisac? Zakladam, ze oprocz mida ze szkla waliles rowniez mida przygotowane z tabletek.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
jon pisze:
waliłem szkło mida z metkatem i było przepięknie
ja natomiast waliłem metkata z dormicum z 2 pestek czyli 30 mg i było mniej sympatycznie niż metkat plus 1 szkło relanium 5 mg
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Kubeusz, moglbys napisac jak przygotowales tabletki dormicum do podania iv? Starles powloke? W jakiej ilosci wody rozpusciles? Opisz po prostu wszystko jak to przygotowales. Dzieki z gory. Aha, masz maila.
  • 432 / 1 / 0
Ja miałem wczoraj blackouta po mida + alko, wypiłem z 9 piw i może piętnastke mida dorzuciłem do tego. Ostatnie co pamiętam to picie ostatniego piwa w knajpie, a potem sru budze się w domu w pełnym rynsztunku nawet w butach w swoim wyrze i zastaniwiam się what da fuck???

Na szczęscie przeprowadziłem śledztwo i wiem przynajmniej co robiłem, nie naodpierdalałem żadnej maniany(no może poza tym, że dzwoniłem do kumpla o 2 w nocy żeby mi gieta Mj sprzedał :-p ), nie wywnętrzałem się nikomu, żadnego mordo bicia czyli luz :cool: a kolega któremu bardzo dziękuje odwiózł mnie do domku autkiem :-)
off
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Gargamel pisze:
Kubeusz, moglbys napisac jak przygotowales tabletki dormicum do podania iv? Starles powloke? W jakiej ilosci wody rozpusciles? Opisz po prostu wszystko jak to przygotowales. Dzieki z gory. Aha, masz maila.
jasne, że mogę. Robiłęm to z kolesiem grzejnikiem, a sam wtedy jeszcze nie bardzo wiedziałem jak się do tego zabrać. Wiedziałem, że midazolam rozpuszcza się w wodzie więc nie będzie potrzeba spirytusu ani podgrzewania. Tak jak pamiętam pokruszyliśmy 4 piętnastki w pył (razem z powłoką) zalaliśmy niewielką ilością wody, nie pamiętam w tej chwili ile dokładnie, nie chce Cie skłamać, myślę że ok 2 kanty wody. Wymieszaliśmy, rozpuściło się ale zostało trochę niebieskiego czegoś. Wlaliśmy do pompki w której był już wepchnięty papier toaletowy jako filter, przepuściliśmy to przez pompkę i wyszło trochę jasnoniebieskiego roztworu. Wnioskuję, że niepozbyliśmy wielu zbędnych składników tabletki, a najpewniej właśnie powłoki, tak msądzę po tym jaki to miało kolor. na filtrze zostało sporo masy, ale jednak to co otrzymaliśmy było niebieskawe. W każdym razie huknęliśmy to i nikomu nic złego się niestało. Myślałem że 30 midazolamu iv zadziała znacznie mocniej, ale faktem jest, że nasza metoda przygotowania tych tabletek była kiepska.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
Miałem nadzieję, że ktoś napisze, że ja po prostu coś jebię. Ale chyba robię wszystko jak należy. Próbowałem midy w szkle i z tabletki sporządzonej do puknięcia, podobnie z rolkami.
to jest tak jak porównywać malucha do porsche, o ile te rozpuszczone tabsy (zwłaszcza relanium) w ogóle działają.

Ktoś już wcześniej pisał: szkła do pukania, a tabletki do jedzenia. i miał rację.
Wy mnie tylko upewniliście. Dzięki.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
gargamel: zetrzeć powłoczkę, roztłuc zalać wodą, dać kwasek cytrynowy (w tabl. jest forma niezjonizowana) filtrować i pukać. w amp jest midazolam*hcl (sól), rozp. w wodzie. jak z kwaskiem nie pójdzie to mam małego.
Ostatnio zmieniony 13 września 2009 przez jon, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Dzieki jon. Moze lepiej rozpuscic w wiekszej ilosci wody? Sprobuje 2x15mg w 5ml rozpuscic. Walne z tramem, ale nie w jednej pompce, bo mam tylko krople i boje sie takiej mieszanki w jednej pompce. Poza tym nie lubie trama iv. Trama wezme doustnie, jak wejdzie podam midazolam iv. Mam jeszcze kilka pytan:

1.Czym najlepiej zetrzec powloke z tabletek dormicum? Spirytus salicylowy/spozywczy? Czy mozna zeskrobac skalpleme/ostrym nozem np.?

2.Jak dawka midazolamu iv bedzie odpowiednia dla osoby z duza/bardzo duza tolerancja na benzodiazepiny?

3.Ile ziarenek kwasku dodac do 2x15mg dormicum rozpuszczonego w 5ml wody?
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
1. jeden chuj, jak Ci wygodnie.
2. mnie 1 amp (5 mg) do noda doprowadzila hehhe, bez tolerki na benzo. ja bym na Twoim miejscu dał połówkę tabletki 15 mg na początek, potem dorzucisz jak będzie za słabo. i b. ważne - musisz podawać powoli, bo się udusisz! mida siada mocno na ośrodek oddechowy.
3. szczyptę :-)
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Szczypta to pojecie wzgledne. Szczypte kwasku do dawki 30mg? Nigdy nie robilem nic z kwaskiem, wiec jesli mialbym w ziarenkach to ile plus minus dac ziarenek? Po samym midazolamie iv miales noda? Czy w miksie z czyms?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.