Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 475 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fiesta »
[quote="supravires"]
msyle ze tu kilku dilow jest ]
to mogliby mi załatwić powiedzmy LSD? :cool:
Uwaga! Użytkownik Fiesta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Kurwik pisze:
Wuka, ty kretynie, gdzie niby Infamis napisał, że liśćmi się nie da spalić? Masz urojenia z przećpania czy dysleksję?
4 strona przed ostatni posta deklu i sam masz chyba jakis problem albo jestes slepy i niepotrafisz szukac =_= kurwa sa ludzi i taborety :nuts: JESZCZE RAZ CI POWTORZE Z WIEKSZYCH LITEREK ANALFABETO !! 4 STRONA PRZED OSTATNI POST !!
o o
 |
\__/
  • 108 / 1 / 0
strunaman pisze:
WukaZielonaSztuka pisze:
ja zabawny ty beznadziejny i skoncz juz z tymi postami ]

co?:D:D:D:D:D
gowno w zoo :-D
o o
 |
\__/
  • 108 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: blymyzystyfy »
[quote="WukaZielonaSztuka"]
4 strona przed ostatni posta deklu i sam masz chyba jakis problem albo jestes slepy i niepotrafisz szukac =_= kurwa sa ludzi i taborety ]
W tym poście Infamis NIE mówi, że nie można sie spalic liścmi tylko, że odkryliśmy nowy MIT (nieprawdziwy), że nie można sie spalić liśćmi.

Sie wkurwiacie zamiast powiedzieć o co biega :-p
http://breakcore.pl/
  • 108 / 1 / 0
no wlasnie o to mi caly czas chodzilo a kurwik odrazu najerzdza a sam dobrze nie popatrzy!!
o o
 |
\__/
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
WukaZielonaSztuka pisze:
no wlasnie o to mi caly czas chodzilo a kurwik odrazu najerzdza a sam dobrze nie popatrzy!!
zaduzo zamieszania robicie ;-)
peace
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 195 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
wuka nie wie co oznacza cudzysłow
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wuka ale ty się przypierdoliłeś do Infamisa, że on uważa, że liście się nie pali, więc popatrzyłem dobrze.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
Infamis pisze:
wuka nie wie co oznacza cudzysłow
:-D mozliwe ;-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.