Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Stoning jako "skamienienie" to imho nieporozumienie, kalka na polski nie tego znaczenia co trzeba. Nie chodzi o "stoning" w sensie zamiany w kamień ani ukamieniowania (kogoś) a "stoning" od "stoned" czyli ogólnie "zajebany", "sfazowany", "upierdolony". Fear and Loathing in Las Vegas: "two good old boys in a fire apple red convertible... _stoned_, ripped, twisted... Good people" albo "Out here we is _stoned_ immaculate" (Jim Morrison).
Imho tez nieporozumienie.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Może i tak. Weź tu zdefiniuj "zajebany" :)
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
nie bralem dxm + kodeina . wogole zrezygnowalem z dxm po tym jak jadlem go co tydzien w dawkach od 450 do 900 mg a na 2 dzien albo tego samego bolala mnie podczas jego dzialania glowa itp. wogole obrzydzil mi sie i dziala inaczej niz kiedys . wiecej tego nie zjem
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Zrób przerwe miesiąc a później właśnie raz na miesiąc jedz. Tolerka Ci spadnie i znów będzie fajnie, też miałem z dexa zrezygnować a teraz proszę - znowu go kocham :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
albo zjedz 4g, do tego 4 paczki antidolu bez ekstrakcji, 1g tramca i koniecznie wciagnij kreche fety. uczynisz świat lepszym.
szatan
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
W ogole apropo przekleństw to w Polsce chyba jebanie, pierdolenie i kurwienie nie ma sobie równych. Zajebany, Przejebany, wyjebany, odjebany, dojebany, przyjebany, zjebany, pojebany, wjebany, najebany, zjebany, ujebany, podjebany. A znaczen do kazdego drugie tyle, mamy genialny jezyk.

Sorry za offtop. Macie tak ze waz boli twarz po wiekszych dawkach?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 913 / 39 / 0
Jeszcze "rozjebany" :).

(mnie) twarz nie boli, ale mięśnie twarzy napięte przez cały trip i afterglow, aż strach patrzeć w lustro.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Mnie twarz nie boli, za to szczena mi lata jakby -40 było :) Nawet ileś dni po tripie lata dalej, ale tak jakby było z -5 ;) W ogóle mam jakieś trzęsawki na tripie. Next time 375mg bo po 450 wyjebie mnie za drogę mleczną :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 913 / 39 / 0
@idn: co robisz, żeby nie zasnąć po 150 mg dmh? Jaki reżim dawkowania, co połykasz pierwsze, pewnie dmh?
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
mniej-więcej razem biorę. jak będziesz się pilnował na początku, to nie zaśniesz, a potem to z górki.
szatan
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.