Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Najgorzej jest schodzić z pregi/baclo jak się żyje w związku i mieszka razem. Co innego jakby się zamknąć w domu i nikomu nie pokazywać. Bardzo kłótniogenne są zejścia i odbiera się osobę tak jakby była agresywna. Najlepiej to się zamknąć w szafie i nie nastawiać się na kontakt z bliskimi
Moje leki :
Rano : Pregabalina 150 mg, Wenlafaksyna 225 mg, Mianseryna 30 mg,
Wieczorem : Pregabalina 150 mg, Mianseryna 30 mg.
Ten zestaw powyższy na MNIE działa bardzo dobrze.
Pozdrawiam serdecznie
12 grudnia 2022Morfeo pisze: @tramalowysong
Najgorzej jest schodzić z pregi/baclo jak się żyje w związku i mieszka razem. Co innego jakby się zamknąć w domu i nikomu nie pokazywać. Bardzo kłótniogenne są zejścia i odbiera się osobę tak jakby była agresywna. Najlepiej to się zamknąć w szafie i nie nastawiać się na kontakt z bliskimi
Tak, przeproś ojca i matkę
A tak na serio, może jeszcze ktoś odpowie. Mi się wydaje że nie doszłoby do uzależnienia w taki sposób. Ktoś kiedyś napisał że bezpieczna przerwa to 3 dni, ale wolę się upewnić.
Jeszcze jedno pytanko w sumie: czy organizm traktuje gabapentynę jak drugą pregabalinę, i ktoś kto schodziłby z pregabaliny dodając sobie przy schodzeniu odrobinę gabapentyny to tak naprawdę jakby brał tak samo duże dawki jak wcześniej?
Btw ja mam zapisane w excelu cały rok miesiąc po miesiącu jakie i kiedy dawki brałem, średnia itp. jak zobaczylem że tendencja rośnie to zapalila się czerwona lampka.
Tak naprawdę lek generyczny musi spełnić tylko jeden podstawowy warunek – udowodnić, że jest „taki sam”, jak lek oryginalny, czyli nie różni się w sposób istotny w zakresie tempa oraz stopnia wchłaniania w organizmie. To badanie nosi nazwę testu biorównoważności. Zgodnie z prawem, różnice w biorównoważności obu badanych produktów mogą wynosić do 20%. Jak widać, już na wstępie lek generyczny może nieco różnić się od leku oryginalnego.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.