Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 12535 / 2431 / 0
Klonazepam to Cristiano Ronaldo wśród benzodiazepin : )
Faktycznie - z kawą komponuje się znakomicie. A jeszcze lepiej z kawą i Alprazolamem (w takich samych dawkach), ale don't do that at home : )
  • 449 / 101 / 0
A zdecydowanie największą ich wadą jest to, że się kończą, i wydaje się, że mało tego jakoś [emoji23] próbuję być jak najbardziej zdyscyplinowana w przyjmowaniu by nie straciły swojej największej efektywności. Dzisiaj weszły wybornie, i wszystko od razu bardziej znośne i do rzeczy się zrobiło :)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 199 / 34 / 0
Nie wiem o co wam chodzi z tym miętowy posmakiem. Zjadłem z 3 paczki dwojek w nowym, białym blistrze i jak tylko chce mi się pierdolic z rozpuszcza iem pod językiem, nadal czuje ten sam, miętowy smak, który zaś jak dla mnie nie jest w ogóle rozkoszny i mam go w dupie :zombie:
  • 995 / 104 / 0
jezus_chytrus pisze:
Faktycznie - z kawą komponuje się znakomicie. A jeszcze lepiej z kawą i Alprazolamem (w takich samych dawkach), ale don't do that at home : )
Pamietalam kiedys pisales, ze Alprazolam to Mercedes wsrod benzosow :) Wole mercedesa od Cristiano.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 34 / 0
Ja z 5 mg klona zszedlem do 2,5 podzielone na dwie dawki. Póki co dostawka przechodzi bezboleśnie. Jedynie zwiększone leki momentami, ale wspomagam się prega i doraźnie permazyna. No i pieprzony anhedonia, połączona jeszcze z niesamowitym lenistwem od zaesze;) Jutro idę na wizytę do czarodziejki, pojutrze obcinka o kolejne 0,25. Najgorzej jest ponoć przy finiszu, ale póki co zapowiada się obiecująco. Myślicie że prosić jutro lekarza o jakiegoś antydepa żeby miał czas się rozkręcić póki jeszcze duże stężenie klona?
  • 995 / 104 / 0
Jak zaczniesz ciac 1 mg, to zacznie sie schodzenie :)
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12535 / 2431 / 0
02 lipca 2019siostrorelanium pisze:
jezus_chytrus pisze:
Pamietalam kiedys pisales, ze Alprazolam to Mercedes wsrod benzosow :) Wole mercedesa od Cristiano.
Ja z kolei nie pamiętam... ale sprawdziłem : )

moje posty ze słowem mercedes
search.php?keywords=mercedes&terms=all& ... mit=Szukaj

i Twoje posty ze słowem mercedes
search.php?keywords=mercedes&terms=all& ... mit=Szukaj

%-D
  • 995 / 104 / 0
Jestem pewien. Wyszukiwarka na H czesto daje ciala i nie wyszukuje wszystkich postaczy. NAPISALES TAK KIEDYS.
  • 12535 / 2431 / 0
Jak znajdziesz posta, to uwierzę ; )
Może tak było, choć gdybym miał porównać do marki samochodu, napisałbym raczej, że to Ferrari wśród benzo : )
Mniejsza z tym, kto i do czego porównywał klony : D
  • 416 / 58 / 0
Chwala temu kto wynalazl ten lek. Mam ostatnio mocne zaburzenia depresyjno nerwicowe i nic mnie nie uspokaja jak ten lek
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.