A tak o mefedronie.
PRZYGODA DLA CIEKAWYCH - JAK U NIEKTÓRYCH LUDZI WZROK ZACHOWUJE SIĘ PO MEEDRONIE(+nieduża dawka mj)Pokój sprzątnięty, pranko zrobione, a że jeszcze do współlokatorki wpadła koleżanka i paliłyśmy jointa takiego naprawdę malutkiego na 3, ale strasznie szybko paliłyśmy, bo paliłyśmy w naszej w kuchni w mieszkaniu którą funkcjonuje również jako palarania, bo tam jest zimno jak w psiarni, Zapaliłyśy tergo jointa, pogadałyśmy dobrą chwilę już w pokoju tej współlokatorki, ale jak wróciłałm do pokoju, z myślą ''a pierdolnę sobie takiego dużego lajna sama' I sobie zrobiłam takiego konkretnego. 'no i zjadłam tego lajna. Wracając do soczewek i ich 'działania', na jeszcze na absolutnie mefedronowej piździe, tym razem zapomniałam patrzeć na baterię w laptopie :C padł mi laptpop, a co ja innego na takiej bombie mam robić, jak nie przed laptopem siedzieć, słuchać głośno muzyki, jakiś reddit itd. Posiedziałam chwilę i dostałam na takiej delikatnej, kończącej się bombie po ziółku zaczęłam nieudolnie przygotować i przygotowywać ładowarkę do laptopa żeby ją przynieść na łóżka. jak mnie jebła ta faza z tej kreski to do teraz siedzę na długich w pokoju przed kompem, Chwilę po tym ''wejściu''óźniej to tak mi magle zaczął obraz skakca albo się kręcić, albo jedno i drugie, że najpierw go nie mogłam podpiąć do wtyczki ścianę, a wpięcie USB typu C w bok laptopa, przy zapalonych tylko LEDach w pokoju to była taka misja
teleport do ogólnego /Mx
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
27 stycznia 2026ledzeppelin2 pisze: @Maggie1881 nie bierzesz jakichś leków typu antydepresanty ?
Ogólnie rzecz ujmując mef na lekach antydepresyjnych nie zzcziala lub zadziała bardzo słabo. Przy typowych Ssri można dostać zespołu serotoninowego . Ten lek nie jest typowym ssri więc nie mam wiedzy aż tak szerokiej .
Ciesz się ze jakichś cyrków nie było tj interalxji przy tych lekach biorąc mefedron I skończyło się tylko brakiem działania.
Zatrważające jak lekarze piszą teraz lekka ręką masę leków. Widzę tam też lek antypadaczkowy . Obstawiam, że jednak na coś te leki dostajesz.
Powtarzane jest jak mantra. Albo.sie leczysz albo ćpasz. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka.
Ja wiem , że ma lekach życie jest nudne i brakuje czegoś bo człowiek jest często jakby przymulony i wyprany z emocji.
Niestety, mefedron jest kiepskim wyborem przy tym zestawie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Im wiem więcej tym mniej mówię
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.