Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 194 / 0
Niektórzy na tym forum mnie szokują %-D

Nie jestem chemikiem, ale ogólnie specyfiki z trójką w nazwie, kojarzą mi się z konkretnym, wypierdolonym żarciem nosa. Specyfiki, przy których sniff to wybór z samego końca listy, ostateczność, jeżeli chodzi o drogę podania. Nie jest to przyjemny kryształowy ból, to konkretne kwasowe wypalania śluzówek, błon, i wszystkiego innego, co wnętrze nosa posiada. Wszedłem obczaić temat z ciekawości, i co widzę? Żale że nosy bolą i że słabo robi :nuts:

A z kolei w wątku o Klefedronie ludzie pierdolą ciągle o waleniu bombek, kiedy de facto to sniff przy tej substancji jest domyślnym sposobem aplikacji. Z całą pewnością jest przyjemniejszy i bezpieczniejszy dla nosa w porównaniu do trójki, która to właśnie powinna być podawana drogą oralną

Ogarnijcie się ćpuny do chuja
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 90 / 2 / 0
Ta substancja ma jeden zasadniczy plus. Przy końcówce materiału nie ma tego uczucia żeby ogarnąć następną, to jest taki mózgotrzep, że zamiast przyjemności dostajesz chuj wi co. W takie 3mmc jak się wkręciłeś to cięzko byłoby sobie odmówić, wręcz niemożliwe, a po tym pozostaje niesmak. Trzeba być naprawdę mało wymagającym człowiekiem żeby mieć z tego satysfakcję.
  • 698 / 171 / 0
^up: dokładnie tak jak piszesz. Kiedy kończyło się worek 5 g 3-MMC, pozostawało się w stanie "kurwa, ale ze mnie debil, dlaczego nie zamówiłem 10 g?" :wall: %-D A przy 3-CMC i 4-CMC jest tak: "ufff, jak to dobrze, że się skończyło, dobrze że nie zamówiłem 10 g" :rolleyes: :cool:
  • 2877 / 266 / 0
Poziomek pisze:
p4weu pisze:

no i zresztą nie jestem takim jebanym nieogarem, że jestem skazany na 3-cmc, ogarnijcie się i sobie coś porządnego kupcie, u mnie to opcja naprawdę już totalnie ostateczna
A co byś polecił? Ja za późno zacząłem się tym bawić i z tych najciekawszych zabawek (mef, 3mmc) to po razie udalo mi sie sprobowac. 3cmc jest bardzo si ale za krotko no i kichawa boli jakbym druciaka wciagnał...
ze stimów? 4-mmc, koks, ew. 3-mmc. argument, ze 3-cmc jest legal patrząc jak szkodzi w porównaniu do w/w jest dla mnie śmieszny, szanujmy swoje zdrowie
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 28 / 1 / 0
Czytałem sporo o tej substancji, jest to jeden z lepszych legalnych empatogenow (przy dobrym sorcie). Działa głównie sniff, no właśnie, może mi ktoś powiedzieć jak to jest z nosem po kilku dniach? Ile się utrzymuje katar?
W sobotę po bardzo długiej przerwie od wszelakich proszków kumple namawiają na 3cmc (1.5g na 3 osoby -sort podobno najlepszy na rynku w kryształach).

Obecny charakter pracy nie pozwala mi przyciągać żadnych podejrzeń. W razie czego jestem wyposażony w xylroin i sól morska.
Jest sens się to bawić czy odpuścić sobie?
  • 64 / 1 / 0
Woda morska pomaga, sam używam i jest całkiem ok. Nie radze wrzucać więcej niż 3, 4 kreski po 150 - 200mg, po 3, 4 godzinach najciekawszy rush schodzi a dorzucanie nie ma wiekszego sensu. Da się po tym spać jak nie przesadzimy. Zjazdu nie ma, może mały zmęcz i lekko przekrwione oczy (jak po jaranku). Dużym minusem są bardzo intensywne sny, takie bardzo realne - nie lubię tego, wstaję z takim jakby obrzydzeniem :/ Ciekawa zabawka do spotkania na 3 godzinki ze znajomym. Nie polecam mieszać z alko (nie tylko 3cmc ale w ogóle wszystkich ketonów). 3cmc szukać tylko i wyłącznie w kryształach (ja dostałem 5 gramowego głaza i jest naprawdę solidny).
Pozdrawiam
  • 640 / 118 / 0
majsterzpolski pisze:
...

Gęsta masa zalega przez 1-2 dni. Wtajemniczeni domyślą się, że było wciągane. Następnie przez maks. kilka tygodni kapie trochę z nosa, ale nie bardziej niż przy alergii.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
Nie wiem moze to wina sortow albo mnie, ale jak nawciagan sie kresek trojki to mam maks 2 dni spuchniety nos tylko i nawet krew mi juz nie leci jak na poczatku zabaw, nawet juz tak nie boli jak kiedys, nanpoczatku do kreski podchodzilem z wielkim repektem bo bd bolalo, a teraz moge walic belka bpo belce:)
A co do katarku

2 dni glut brazowy z nosa, czasem wyjdzie taki fajny wielki zaschniety strup, co do higieny nosa, nie polecam nic!!! Bo tylko pogarsza( jak dla mnie) wciagnac troszke wody 2x na dzien, nie smarkac za duzo, bo jak duzo smarkamy to strasznie ten glut podraznia i czesto leci krew. Przed aplikacja w ciagu polecam goracej wody na reke i przytrzymac ja na poczatku nosa chwilke( duzo lepiej beleczki wchodza)
Po 2 3 dniach nosek zdrowy, potem katar , jak na przeziebienie przeroczystt glutek,
W sobote skonczylem dyche jesc, a katarek mam do dzisiaj( kaszel samopocUcie jakby zaraz mialo mnie jakies chorobsko wziac , ale nie bierze)
  • 5136 / 891 / 0
W koncu trafilem na fajny sort ktory podbijal libido w ciul i jeszcze sprzet dzialal jak nalezy. A roznie to bywalo. No i rozjebany na nastepny dzien nie bylem. Pierwsza krecha bezbolesna, 3,4 nos juz nie wyrabia. Na szczescie bombki tez fajnie robia.
Serotonina rozrypana to teraz troche na trojce trza pojechac.
Z 4rkami jest tak samo, jedne podnosza libido, inne nie - ale tutaj trafiałem lepiej,
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1676 / 106 / 0
Bigaffe1990 pisze:
, co do higieny nosa, nie polecam nic!!! Bo tylko pogarsza( jak dla mnie) wciagnac troszke wody 2x na dzien, nie smarkac za duzo, bo jak duzo smarkamy to strasznie ten glut podraznia i czesto leci krew.
Za takie pisanie powinienes poleciec z banrem. Nie szanujesz swojego zdrowia - ok, ale szanuj zdrowie innych.
kup strzykawke. zagotuj wody ostudz i wyplucz nos;.

Ludzie.. pisane 100 tysięcy razy wy dalej beczucie.
BHP wciągania i higiena nosa przede wszystkiim.
2-3 dni i nie ma żadnych zniszczeń.
Powtarzać sie nie bede. Po co ja mam sie produkować skoro Wam nie chce sie czytać.

poprawione bbcode - WRB
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.