Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 600 / 4 / 0
Gdzie jest najtańszy Aco w Poznaniu ;>?
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 56 / 1 / 0
Meh, w moim kochanym, niepozornym Nowym Sączu można w całodobowej dorwać dwie paki od ręki. I to za 4,60! Wyobraźcie sobie teraz minę aptekarki, gdy o 2 w nocy trzy osoby pod rząd z uśmiechem na ustach proszą o dwie paki na głowę. Ale sprzedała!

Kiedyś spotkałam się z kilkoma zabawnymi sytuacjami typu

- witam, proszę acodin.
- coś u pani przewlekły ten kaszel...

- witam, proszę acodin.
- dwie, jak zwykle?

- witam, proszę acodin.
- a wie pani jak dawkować? <mruga do mnie>

Alleluja!
  • 3309 / 21 / 0
aptekarka kazała mi iść do psychologa, że mi da piguły na lepsze samopoczucie :D.
Albo ona się nie zna, albo Ty kręcisz.
No i drogie cholerstwo 6,80...
No to za mocnego tripa (1350 mg) masz 20 zł. Może deksowo drogo, ale w porównaniu do cen dragów to nie jest tak źle.
sqrt(666)
  • 28 / / 0
Przecież ja dobrze wiem, że ta aptekarka specjalnie to powiedziała, po prostu ona nie chce żebym się odurzał ,,lekiem".
  • 285 / 2 / 0
Rzut w bok - zamawiał ktoś Dexiwo z apteki internetowej?
Znalazłem takie miejsce w internecie - 20x Acodin, 118pln :D
  • 2780 / 41 / 0
Bez wysyłki? 20 paczek za 104zł to najlepsze co obecnie mam w swoich zakładkach.
  • 2538 / 215 / 0
już miesiać przerwy od DXM , a wydaje mi się że dużo dłużej :D Za niedługo zapodam , zobaczymy jak z tolerancją , i wkrętą jak to mnie poczesze po takiej przerwie:D
  • 2466 / 15 / 0
Słabo szukacie. Mi ktoś wysłał na pw kiedyś adres wysyłkowej i są tam teraz po 4,99 a było wtedy po 4zł.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 600 / 4 / 0
up@ chyba ja Ci wysłałem

W Poznaniu można dostać za 4,65 pakę i sprzedają po 4 (o więcej nie pytałem bo nie potrzebowałem).
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 3899 / 240 / 13
Jest jeszcze taki lek dexa caps - bez recki; 10 tabletek po 20mg dexa*HBr.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.