Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
-Danny Brown
Teabadger pisze:Jak ja to dobrze znam. Ile to było razy w mojej ocierającej się o 100 tripów na kaszlodynie karierzeMonsieurSerotonina pisze:"Ok przesadziłem, tym razem zejdę." I poszedł bełt, po którym natychmiast wszystko się odmieniło na lepsze.Bełty się skończyły wraz z zarzucaniem przed DXM apapu noc lub aviomarinu. Także polecam każdemu kto ma taki problem, bo nawet wejście staje się o wiele przyjemniejsze, bo nie ma bolącego brzucha i/lub wymiotów, czujesz się też spokojniej. Można nawet jeść bez problemu.
Przeniesiono do odpowiedniego wątku./pletz
MonsieurSerotonina pisze:A ile konkretnie tego zapodajesz i w jakim odstępie czasu przed przyjęciem deksa?
VitaMan pisze:@MonsieurSerotonina: Mógłbyś opisać dokładnie w jaki sposób zażyłeś te 25 tabletek? w jakich odstępach czasowych itp. Całe to forum bezcześci tą substancje wrzucając za dużo na raz, ogólnie za dużo albo nawet nie potrafi tego połknąć. A wystarczy na zaaplikowanie przeznaczyć 1-1,5h i wtedy możemy się cieszyć pełnią tylko pozytywnych efektów.
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
450 weszło na lajcie, popiłem wodą mineralną z lodem i cytryną w słusznej ilości
troche mnie mdliło po zjedzeniu, ale przed szamaniem tabsow zjadłem najpierw gyros mały drobiowy z surówką i kapustą a potem pierś z kurczaka ziemniaki i buraczki. jest git ogólnie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.